Til produktlisten
Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden
Blundstone
Blundstone - 062 Leather Brown
Blundstone - 062 Leather Brown
Blundstone - 062 Leather Brown
Blundstone
062 Leather Brown
1 047 kr
Størrelse
Størrelseguide
  • Finds på lager til omgående levering!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages åbent køb!

Blundstone 062 Leather Brown

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

02677-00

Blundstone 062 Leather Brown


Blundstone er et verdensberømt skofirma, der har været i branchen siden slutningen af 1800-tallet. Firmaet er mest kendt for holdbare sko af en god kvalitet og høj komfort. Blundstone 062 Leather Brown er en populær skomodel i et Chelsea-design. Skoene har en komfortabel sål, der giver dig en optimal stødabsorbering, ligesom pasformen er perfekt.

Kraftige og lækre


062 er en populær skomodel fra Blundstone. Skoene er fremstillet af ægte, vandafvisende læder og har elastiske paneler på hver side. Skoene er derfor nemme at få af og på. Ydersålen er fremstillet af kraftigt gummi, men hemmeligheden findes i selve skoen. Indersålen er nemlig udstyret med SPS (Shock Protection System), der giver en utrolig god stødabsorbering.

Den perfekte helårssko


Selvom Blundstone 062 er tænkt som en efterårssko, kan den med fordel bruges året rundt. Det fine læder og den komfortable sål gør, at skoen let kan anvendes både vinter og forår. Match med alt fra stramme jeans til en flot kjole. Det brune læder er rigtig flot sammen med glade, lyse farver.

Pas på dine Blundstone


Bevar kvaliteten af dine nye sko ved at imprægnere dem. Imprægnering giver skoenes læder en beskyttende overflade, der afviser snavs og vand. Hvis skoene bliver snavsede alligevel, kan du børste dem med en blød skobørste og eventuelt smøre dem.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Mine favroitter
  • Her gemmes alle dine favorit-sko!
Mindesopfriskeren
    For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×