27.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Blundstone
Blundstone
063 Leather Black
1 147 kr
inkl. moms

Kundedata

Blundstone opleves som normale i størrelsen ifølge 5048 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

02676-00

Blundstone 063 Leather BlackHer har du en klassisk og populær sko fra Blundstone! Disse sko kommer i en lækker jodhpursmodell og er lavet af ægte læder. Blundstone 063 Leather Black er udstyret med to elastikker på siderne af skoen. Med en unik SPS sål (Shock Protection System) er skoene utroligt komfortable at gå i selv i længere perioder.

Slidstærk læder og komfortabel sålBlundstone ved virkelig hvordan man laver moderigtige sko af højeste kvalitet. Blundstone 063 er en skomodel af ægte læder behandlet for at være vandafvisende. Den ydre sål har et fint mønster af riller, der giver dig et godt greb på vejen. Godt at vide er, at skoene er lidt store i størrelsen.

Den perfekte skomodel063 fra Blundstone er uden tvivl et "must" for dem, der elsker mode. Fordi skoene er af høj kvalitet og lavet af ægte læder med en fantastisk behagelig sål, kan du bruge disse sko til enhver lejlighed. Sæt dem sammen med stramme jeans eller en kjole.

Læder – et klogt materialeSkind- og lædersko er meget lækre, fordi materialet ældes på en pæn måde. Dine Blundstone 063 vil sandsynligvis blive pænere og bedre med tiden, fordi læderet får mere karakter over tid. Det kan være nyttigt at imprægnere skoene med passende skoplejemidler.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

H
Hans Hansen
Vis tidligere kommentarer
P
Per Sørensen

Har oplevet samme problem som Hans Hansen har. Pludselig gik begge såler/hæle løs. Nærmest som de er opløst. Kontaktede den danske Blundstone impotør, tilbød de kunne kigge på støvlerne så de ikke fik samme problemer fremover. Det ønskede man ikke, da støvlen netop var to år gammel. Så tænker interessen for at løse problemet med såler/hæle der pludselig smuldrer/opløses, ikke er til stede. Køber derfor ikke længere Blundstone…desværre for er ret vild med dem.

0
H
Hans V Hansen
P
peter krauthammer

28890 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK