Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 10:35:15
Blundstone
Blundstone - 063 Leather Black
Blundstone - 063 Leather Black
Blundstone - 063 Leather Black
3D
Blundstone
063 Leather Black
1 097 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

02676-00

Blundstone 063 Leather BlackHer har du en klassisk og populær sko fra Blundstone! Disse sko kommer i en lækker jodhpursmodell og er lavet af ægte læder. Blundstone 063 Leather Black er udstyret med to elastikker på siderne af skoen. Med en unik SPS sål (Shock Protection System) er skoene utroligt komfortable at gå i selv i længere perioder.

Slidstærk læder og komfortabel sålBlundstone ved virkelig hvordan man laver moderigtige sko af højeste kvalitet. Blundstone 063 er en skomodel af ægte læder behandlet for at være vandafvisende. Den ydre sål har et fint mønster af riller, der giver dig et godt greb på vejen. Godt at vide er, at skoene er lidt store i størrelsen.

Den perfekte skomodel063 fra Blundstone er uden tvivl et "must" for dem, der elsker mode. Fordi skoene er af høj kvalitet og lavet af ægte læder med en fantastisk behagelig sål, kan du bruge disse sko til enhver lejlighed. Sæt dem sammen med stramme jeans eller en kjole.

Læder – et klogt materialeSkind- og lædersko er meget lækre, fordi materialet ældes på en pæn måde. Dine Blundstone 063 vil sandsynligvis blive pænere og bedre med tiden, fordi læderet får mere karakter over tid. Det kan være nyttigt at imprægnere skoene med passende skoplejemidler.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
P
Peter krauthammer

der mangler oplysning om hvad inder-foret er lavet af
og hvor bred den er over foden om den er fodformet

 · Svar · 
H
Hans V Hansen

Findes der en 063 Leather Black udgave med den fine sål i brun - eller er man henvist til 500 modellen ?

 · Svar · 
H
Hans V Hansen

Fandt Leather brown 062 næste gang jeg loggede på :slight_smile:

 · Svar · 
H
Hans Hansen

Som mangeårig bruger af Blundstone 63 oplevede jeg i 2016 at sålen faldt af min ene støvle efter 10 års brug. Ærgerligt, men der blev straks anskaffet et par nye Blundstone 63. Så langt så godt - i sidste uge d.v.s. mindre end 3 år efter ibrugtagningen faldt den ene hæl nu fra hinanden. Er det et udtryk for at kvaliteten er reduceret væsentligt eller er der kendskab til produktionsfejl?? Butikken ved Langeskov, hvor jeg købte støvlerne er sidenhen desværre lukket. Hva’ gør jeg - finder en bedre kvalitet støvler eller??

 · Svar · 
B
Beyhan, Footway

Hej Hans

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via os@footway.dk så hjælper vores kundeservice afdeling med din henvendelse.

 · Svar · 

29326 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×