Kavat
Kavat
107242 Nymölla EP Light Brown
365 kr
(487 kr)
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Rød, Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

46974-00

Kavat 107242 Nymölla EP Light BrownDet svenske firma Kavat har i mange år fremstillet stilfulde og komfortable sko til børn. Deres mål er at skabe de bedste børnesko i verden, og det er noget, der har ført til, at de har etableret sig blandt eliten inden for børnesko. Vil du købe et par sko til dit barn, der både er stilfulde og komfortable og samtidig beskytter fødderne mod vejr og vind, så er sko fra Kavat noget for dig. Med Nymölla EP i en lys brun farve får du meget stilfulde støvler i læder. De er lavet som jodhpurstøvler og er derfor lette at tage af og på. Det er vigtigt for børnesko, fordi det betyder, at børnene selv kan tage deres sko på. I modsætning til almindelige jodhpurstøvler, har disse en rib i stedet for to. I stedet findes en lynlås på indersiden af skoene. Det betyder, at skoene passer bedre på fødderne og føles mere behagelige. Bestil sko fra Kavat og giv børnene fleksible og holdbare sko, der tillige er flotte.

Naturligt og økologisk læderKavat Nymölla har betegnelsen EP, hvilket betyder Eco Performance. Det betyder, at skoene er lavet af læder fra Europa. Dette læder er naturligt og giver hver støvle et unikt udseende, som ældes på en pæn måde. EP-læder er fri for krom og andre skadelige stoffer. Inde i skoene findes en komfortabel indersål, der gør dem behagelige for børnene.

Flotte sko, der passer til enhver lejlighedHvadenten børnene skal i skole, på legepladsen eller til noget særligt, som for eksempel en fest eller en dåb, så passer Nymölla fra Kavat fremragende til lejligheden. Den lysebrune farve på læderet passer til både almindelige bukser, jeans, skjorter og mange andre former for beklædning. Denne skomodel kan bruges af både drenge og piger. Lad børnene lege, løbe og have det sjovt på en bekvem måde med disse sko fra Kavat.

Pas på børnenes skoKavat Nymölla er fremstillet af EP-læder fra Europa. Det betyder, at skoene er meget stilfulde og klassiske, men også, at de har brug for pleje for at holde sin fine farve og vandtæthed. Dette kan du nemt gøre ved hjælp af en fugtig klud. Du kan finde mange gode skoplejeprodukter til lædersko. Sørg for at bruge et produkt, der har samme farve som skoene eller ikke har nogen farve overhovedet. Brug imprægneringsspray for at give skoene et ekstra beskyttende lag.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30688 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×