Kavat
Kavat - 107342-11 Nymölla XC Black
Kavat - 107342-11 Nymölla XC Black
Kavat - 107342-11 Nymölla XC Black
3D

Brugerbilleder

Kavat
107342-11 Nymölla XC Black
437 kr
inkl. moms
Få på lager

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

46938-00

Kavat 107342-11 Nymölla XC Black


I mange generationer har Kavat været et af de bedste valg inden for børnesko. Mærket har en lang historie bag sig, hvor kvalitet og pasform altid har spillet en central rolle. Navnet Kavat betyder selvsikker og modig - noget som også kendetegner firmaets ambitioner. Kavat Nymölla XC Black er en uhyre populær skomodel for børn. Skoene er lavet af slidstærkt læder, og designet er elegant men stilfuldt. For dem, der er på udkig efter smukke og holdbare lædersko, som børnene kan lege i, er disse Kavat sko et rigtig godt valg. En vinterstøvle, der er både stilfuld, komfortabel og som holder sin kvalitet.

Lædersko med kraftig ydersål


Kavat 107342-11 Nymölla XC Black er i sandhed en sko, der er til at stole på, når det kommer til kvalitet. Skoene er fremstillet af et kraftigt ydre i læder, som klarer både vand og mudder. Netop denne type læder er meget slidstærk, hvilket naturligvis er et must til børnesko. Skoene er udstyret med elastikbåd i siden, så de er nemme at tage af og på. Til vinterbrug kan en varmere sål lægges i efter behov, men eller er indersålen også solid og giver en god affjedring. Den lille tap på hælen gør, at skoen lettere kan trækkes på. En fleksibel efterårs- og vinterstøvle, der holder kvaliteten i lang tid.

Den perfekte barnesko til efterår og vinter


Alle børn vil gerne lege og have det sjovt udendørs uden at skulle bekymre sig om våde sko og kolde fødder. Med et par Kavat Nymölla XC Black kan dit barn uden problemer more sig udenfor - selv i vådt vejr. Disse støvler er flotte og i god kvalitet og kan nemt anvendes både med lange vinterbukser og finere festtøj. Det sorte læder er stilrent og klassisk, hvorfor støvlen kan bæres sammen med forskellige farver og mønstre.

Pas godt på skoene og forlæng kvaliteten


Barnet kan have disse læderstøvler på i lang tid, såfremt de passes ordenligt på. Disse Kavat-sko er fremstillet i slidstærkt læder med en mat finish. Hvis skoene bliver våde ved brug, kan du tørre dem hurtigere ved at lægge avispapir i, som suger fugten ud. Ved yderligere slitage er det en god idé at børste og aftørre skoene, for derefter at anvende passende læderplejeprodukter. Der findes gode produkter til skind- og lædersko som både kan give blank eller mat finish.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×