Kavat
Kavat
Töre Sr EP Dark Brown
1 497 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2

Skafthøjde :

19,5

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

46993-00

Kavat 110242-19 Töre Sr EP Dark BrownTöre er et par anderledes støvler fra firmaet Kavat. Støvlerne sidder komfortabelt og har en varm uldforing, der beskytter mod kulden. Med et spændende design og fremragende håndværk, er støvlerne perfekte til kvinder, der ønsker at skille sig ud på en god måde.

Økologiske materialer i høj kvalitetEP står for "Eco Performance", og det betyder, at støvlerne er lavet af økologisk læder med mange gode egenskaber. Læderet er modstandsdygtig over for vind, vand og kulde på en fremragende måde. Sålen er stødabsorberende og giver dig en god støtte, når det er glat. Indersålen kan tages ud, hvis du ønsker at udskifte eller vaske dem.

Støvler til koldt vejrSelvom disse støvler er designet til at blive brugt i løbet af vinteren, så passer de også perfekt til efteråret. Da det ikke er helt så koldt som i løbet af vinteren, kan du nemmere skabe en pænere stil. Støvlerne passer perfekt sammen med et par lysebrun eller mørke jeans, der sidder stramt.

Plej altid dit læderLædersko har altid brug for lidt pleje, fordi det er et levende materiale. Start med at børste dem, før du anvender skosværte. Smør så skosværten på og lad dem lufttørre. Brug børsten igen for at arbejde skosværten ind og få en dejlig glans.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30827 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×