Kavat
Kavat - 110242-19 Töre Sr EP Dark Brown
Kavat
110242-19 Töre Sr EP Dark Brown
1 497 kr
Størrelse
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Kavat 110242-19 Töre Sr EP Dark Brown

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2

Skafthøjde :

19,5

Varenummer:

46993-00

Kavat 110242-19 Töre Sr EP Dark BrownTöre er et par anderledes støvler fra firmaet Kavat. Støvlerne sidder komfortabelt og har en varm uldforing, der beskytter mod kulden. Med et spændende design og fremragende håndværk, er støvlerne perfekte til kvinder, der ønsker at skille sig ud på en god måde.

Økologiske materialer i høj kvalitetEP står for "Eco Performance", og det betyder, at støvlerne er lavet af økologisk læder med mange gode egenskaber. Læderet er modstandsdygtig over for vind, vand og kulde på en fremragende måde. Sålen er stødabsorberende og giver dig en god støtte, når det er glat. Indersålen kan tages ud, hvis du ønsker at udskifte eller vaske dem.

Støvler til koldt vejrSelvom disse støvler er designet til at blive brugt i løbet af vinteren, så passer de også perfekt til efteråret. Da det ikke er helt så koldt som i løbet af vinteren, kan du nemmere skabe en pænere stil. Støvlerne passer perfekt sammen med et par lysebrun eller mørke jeans, der sidder stramt.

Plej altid dit læderLædersko har altid brug for lidt pleje, fordi det er et levende materiale. Start med at børste dem, før du anvender skosværte. Smør så skosværten på og lad dem lufttørre. Brug børsten igen for at arbejde skosværten ind og få en dejlig glans.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×