Kavat
Kavat
Töre SR EP Light Brown
1 497 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Orange, Rød

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2 cm

Skafthøjde :

19 cm

Skaftvidde:

32,5 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

46943-00

Kavat 110242-39 Töre SR EP Light Brown


Mange børn har gennem årene taget de første skridt i et par behagelige Kavatsko. Men det er ikke kun børn, der har nydt kvalitet, pasform og design af Kravat. Virksomheden er også populær blandt voksne. Kavat 110242-39 Töre SR EP Light Brown er en original vintersko i brunt læder til både mænd og kvinder.

Et unikt design


Kavat 110242-39 Töre SR EP Light Brown er en lækker efterårs- og vinterstøvle i brunt læder. Designet er utroligt flot og ser stilfuldt ud. Støvlerne har en dekorativ og praktisk snøring med fire huller. Du vil kunne gå i disse støvler hele dagen.

Et rigtigt håndværk


Kavat er som et smukt kunstværk. Skoene minder om traditionelle svenske sko, der har været anvendt i flere hundrede år. Du kan matche dine Kavatsko med alt fra jeans til kjole. Med en ekstra sål eller varmere sokker kan du nemt bære skoene hele vinteren.

Børst, puds, imprægner


Sørg for at holde læderet fint ved at imprægnere dine sko med det samme. Derefter bør du børste skoene rene med jævne mellemrum. Læder er ligesom vores hud, det får naturligt folder og rynker over tid. Sørg for, at læderet forbliver i en god tilstand ved at smøre skoene med læder fedt.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×