Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 10:23:02
Timberland
Timberland - 1299R Asphalt Trail Chelsea Black
Timberland - 1299R Asphalt Trail Chelsea Black
Timberland - 1299R Asphalt Trail Chelsea Black
3D
Timberland
1299R Asphalt Trail Chelsea Black
597 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

23059-00

Timberland 1299R Asphalt Trail Chelsea BlackTimberland er kendt for deres solide og komfortable støvler. Denne gang har de udviklet en stilfuld støvle i Chelseaboot modellen. De er nemme at tage på takket være det elastiske bånd, og de er udstyret med en lynlås i siden, der gør, at støvlerne kan sidde strammere til foden.

Læder, som tilpasser sigDisse støvler fra Timberland er lavet af solidt læder, der beskytter mod kulde og ser flot ud. Støvlerne har en smuk sort farve og et dybt mønster på sålen. De tilpasser sig dine bevægelser, og får med tiden et unikt udseende. Læderet former sig efter foden, hvilket betyder, at støvlerne med tiden bliver mere og mere behagelige.

Stilfuld hele efteråret og vinterenMed disse støvler kan du være velklædt selvom det regner, sner eller bare generelt er kedeligt vejr. Støvlerne passer godt til mange typer af tøjstile. De kan med fordel anvendes i skolen eller til vandreture i naturen.

Pas på dine støvler, så holder de længereLæder holder længere, hvis du jævnligt nærer og fugter det. Gør regelmæssigt brug af skovoks og andre skoplejemidler til læder. Det er også godt at bruge en rigtig skobørste til at fjerne snavs og arbejde voksen ind i læderet.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

H
Helle Mikkelsen

Hejsa😊Er lidt i tvivl om, om der er for i denne støvle? Synes ikke det ser ud til det,

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27578 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×