02.06.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Dr Martens
Dr Martens
1460 8-eye boot Mono Smooth Black
1 347 kr
inkl. moms

Kundedata

Dr Martens opleves som normale i størrelsen ifølge 15077 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5 cm

Skafthøjde :

15,5 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

47304-00

Dr Martens 1460 8-eye boot (Core Mono) BlackNår det kommer til klassiske støvler, er få mærker lige så gode og populære som Dr Martens. Dr. Martens 1460 8-eye boot (Core Mono) Black er en sand klassiker, en sort og elegant støvle med otte snørehuller. Støvlen har et stilfuldt look, da samtlige detaljer og dele af designet er lavet i nøjagtig samme sorte nuance. Det lækre look er dog blot begyndelsen.

Dr Martens unikke læderDet er ikke for ingenting, at Dr Martens er blevet verdensberømt for sine støvler af høj kvalitet. Virksomheden benytter sig af kraftigt læder, der er stift i starten, men derefter former sig perfekt efter dine fødder. Det er Goodyear, der står bag gummisålen, og denne er sammensmeltet med gummikanten omkring skoen. Dette gør støvlen mere vandafvisende.

Den perfekte støvleAt købe et par Dr. Martens støvler er lidt ligesom at foretage en investering. Skoene kan nemlig bæres i mange år frem. Faktisk bliver de pænere og mere komfortable jo mere, du bruger dem. Dr. Martens 1460 8-eye boot er velegnet til næsten alt og giver dit outfit et cool twist. Brug støvlerne hele året fra sommerens festivaler til kolde december-morgener.

Pas på dine støvlerSelv om Dr. Martens 1460 8-eye boot (Core Mono) Black er meget slidstærke, er det stadig nødvendigt at pleje dem for at bevare kvaliteten. Da støvlerne er lavet af læder, kan du imprægnere dem og derefter smøre støvlerne regelmæssigt.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

D
Daniel Johansson
Oversætte
J
Jessica Rosén
Oversætte
Vis tidligere kommentarer
A
Ann-Cathrine Lindgren

Ja beställde 39 som ja har alltid på skor , den var lite liten så ja skulle säga gå upp en storlek

Oversætte
0
S
Spralleman
Oversætte
Show more posts

28612 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK