Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 05:28:45
Dr Martens
Dr Martens
1460 8-eye boot (Core Mono) Black
1 054 kr
(1 197 kr)
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5

Skafthøjde :

15,5

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

47304-00

Dr Martens 1460 8-eye boot (Core Mono) Black



Når det kommer til klassiske støvler, er få mærker lige så gode og populære som Dr Martens. Dr. Martens 1460 8-eye boot (Core Mono) Black er en sand klassiker, en sort og elegant støvle med otte snørehuller. Støvlen har et stilfuldt look, da samtlige detaljer og dele af designet er lavet i nøjagtig samme sorte nuance. Det lækre look er dog blot begyndelsen.

Dr Martens unikke læder



Det er ikke for ingenting, at Dr Martens er blevet verdensberømt for sine støvler af høj kvalitet. Virksomheden benytter sig af kraftigt læder, der er stift i starten, men derefter former sig perfekt efter dine fødder. Det er Goodyear, der står bag gummisålen, og denne er sammensmeltet med gummikanten omkring skoen. Dette gør støvlen mere vandafvisende.

Den perfekte støvle



At købe et par Dr. Martens støvler er lidt ligesom at foretage en investering. Skoene kan nemlig bæres i mange år frem. Faktisk bliver de pænere og mere komfortable jo mere, du bruger dem. Dr. Martens 1460 8-eye boot er velegnet til næsten alt og giver dit outfit et cool twist. Brug støvlerne hele året fra sommerens festivaler til kolde december-morgener.

Pas på dine støvler



Selv om Dr. Martens 1460 8-eye boot (Core Mono) Black er meget slidstærke, er det stadig nødvendigt at pleje dem for at bevare kvaliteten. Da støvlerne er lavet af læder, kan du imprægnere dem og derefter smøre støvlerne regelmæssigt.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31293 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×