Express
Gratis retur!
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
Dr Martens 1460
6337
Dr Martens

Dr Martens | Dr Martens 1460

Vejledende pris1 395 Dkr

1 299 Dkr

Produktet er på lager! Sendes indenfor 24 timer
Ekspres forsendelse!
Gratis retur! 365 dage
Trustpilot
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Bring

Produkt information

Varenummer:03968-00
Produkttype:
Sko
Undergruppe:
høje støvler
Produktgruppe:
Boots
Kategori:
Boots,
shoes
Afdeling:
Herre,
Dame
Farve:
Sort
Materiale ydre:
Læder
Materiel indre:
Læder
Skosål:
Gummi
Støvler højde:
19 cm

Dr Martens 1460

Dr Martens 1460 Black

Det legendariske selskab Dr Martens er kendt verden over for sine stilfulde og holdbare støvler. Dette gælder naturligvis også disse Dr. Martens 1460 Black støvler. Dette er en af de mest klassiske modeller fra selskabet. Du kan finde alle de karakteristiske træk og detaljer her. Først og fremmest har du det smukke og formbare læder. Dette giver skoene et elegant og lækkert look, som tilpasser sig dine fødder. Ønsker du helt basic støvler, der vil holde i lang tid, så er det Dr. Martensstøvler, du skal satse på.

De bedste materialer

Dr Martens bruger kun førsteklasses materialer, når de fremstiller deres støvler og sko. Læderet tilpasser sig føddernes form og bevægelser efter et stykke tid. Det betyder, at dine støvler bliver mere komfortable, jo mere de anvendes. Læderet er modstandsdygtigt over for olie og fedt og får en dejlig glød med pudsemiddel og skopleje. Omkring sålen finder du den stilfulde gule syning, der præger deres Goodyear-profil - dette fastgør sålerne til skoen, og får dem til at sidde ekstra godt fast. Skoene har otte huller der er lavet af rustfrit stål. På indersiden finder du et par bløde indlægssåler der også kan fjernes. Mellemsålen er af den patenterede Airwave-teknologi der giver dig et behagelig skridt ved brug af støvlerne.

Robust og velklædt stil

Dr. Martens støvler har et råt look uden at se for groft ud. Det stilfulde læder og den smukke sorte farve gør det nemt at matche støvlerne med mange forskellige typer af outfits. Skoene passer både til mænd og kvinder. Brug dem med normale bukser eller dine favorit jeans. En stor fordel ved disse støvler er, at du trygt kan bruge støvlerne hele året.

Pas på din Dr. Martens

Disse stilfulde støvler er relativt nemme at passe, så længe du har lidt sund fornuft. Selvom skoene er lavet til at holde, skal du pleje dem regelmæssigt efter brug. Fjern salt, snavs og pletter med en almindelig fugtig svamp eller klud. Det er også godt at smøre læderet, så de bevarer deres blødhed. Hvis de bliver våde, skal du først og fremmest tørre læderet, og derefter lade indersiden af støvlerne tørre ved rumtemperatur. Undgå at placere støvlerne nær varme, da det kan beskadige læderet. Det er ikke ualmindeligt at have et par gode støvler fra Dr. Martens i mange år, hvis de bliver passet godt på.

Hjælp andre - kom med din feedback

TrustpilotVisaMastercardKlarnaPayPalBring
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-DK@footway.com - 80 32 33 33
Denmark