Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 00:03:21
Dr Martens
Dr Martens - 1460 Black
Dr Martens - 1460 Black
Dr Martens - 1460 Black
3D

User Images

Dr Martens
1460 Black
1 197 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå, Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

0 cm

Skafthøjde :

19 cm

Skaftvidde:

0 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

03968-00

Dr Martens 1460 Black


Det legendariske selskab Dr Martens er kendt verden over for sine stilfulde og holdbare støvler. Dette gælder naturligvis også disse Dr. Martens 1460 Black støvler. Dette er en af de mest klassiske modeller fra selskabet. Du kan finde alle de karakteristiske træk og detaljer her. Først og fremmest har du det smukke og formbare læder. Dette giver skoene et elegant og lækkert look, som tilpasser sig dine fødder. Ønsker du helt basic støvler, der vil holde i lang tid, så er det Dr. Martensstøvler, du skal satse på.

De bedste materialer


Dr Martens bruger kun førsteklasses materialer, når de fremstiller deres støvler og sko. Læderet tilpasser sig føddernes form og bevægelser efter et stykke tid. Det betyder, at dine støvler bliver mere komfortable, jo mere de anvendes. Læderet er modstandsdygtigt over for olie og fedt og får en dejlig glød med pudsemiddel og skopleje. Omkring sålen finder du den stilfulde gule syning, der præger deres Goodyear-profil - dette fastgør sålerne til skoen, og får dem til at sidde ekstra godt fast. Skoene har otte huller der er lavet af rustfrit stål. På indersiden finder du et par bløde indlægssåler der også kan fjernes. Mellemsålen er af den patenterede Airwave-teknologi der giver dig et behagelig skridt ved brug af støvlerne.

Robust og velklædt stil


Dr. Martens støvler har et råt look uden at se for groft ud. Det stilfulde læder og den smukke sorte farve gør det nemt at matche støvlerne med mange forskellige typer af outfits. Skoene passer både til mænd og kvinder. Brug dem med normale bukser eller dine favorit jeans. En stor fordel ved disse støvler er, at du trygt kan bruge støvlerne hele året.

Pas på din Dr. Martens


Disse stilfulde støvler er relativt nemme at passe, så længe du har lidt sund fornuft. Selvom skoene er lavet til at holde, skal du pleje dem regelmæssigt efter brug. Fjern salt, snavs og pletter med en almindelig fugtig svamp eller klud. Det er også godt at smøre læderet, så de bevarer deres blødhed. Hvis de bliver våde, skal du først og fremmest tørre læderet, og derefter lade indersiden af støvlerne tørre ved rumtemperatur. Undgå at placere støvlerne nær varme, da det kan beskadige læderet. Det er ikke ualmindeligt at have et par gode støvler fra Dr. Martens i mange år, hvis de bliver passet godt på.
Vis mere.

Kommentar

A
Anonym

Støvlen var noget stiv i starten og gnavede over tæerne ved syningen fra pløsen, men de er efterhånden ved at være gået til og er blevet en hel del blødere i læderet, er meget tilfreds med dem.

 · Svar · 
A
Anonym

jeg overvurderer altid min skostørrelse hvilket er grunden til at jeg blev overrasket over størrelsen, men siden det er unisex sko kan det også være svært som pige at bedømme hvilken størrelse der er den rigtige.

 · Svar · 
A
Anonym

God støvle, casual og anvendelig til det meste. Mærket bruges af politi i England - siger noget om holdbarhed og komfort.

 · Svar · 
A
Anonym

Synes Dr. Martens laver nogle fede støvler og sko. Men jeg må sige, disse støvler ikke er bahagelige at gå i. Der hvor sygningen på oversiden af støvlen er syet sammen, gnaver/ trykker de helt vildt. Selv her efter en månede. -Og det skyldes ikke, størrelsen er for lille. For støvlerne er faktisk lidt for store… Men fede er de;o)

 · Svar · 
A
Anonym

Fantastisk støvle. Havde helt glemt hvor god en støvle det er. God service hele vejen igennem.

 · Svar · 
A
Anonym

Vær opmærksom på at denne model er lav over vristen, så hvis du har høj vrist kan du få problemer.

 · Svar · 
N
Nils Malayang

Dr Martens 1460 Black

Jeg gennemgår lidt om DR.MARTENS butik i G.I.kmrn eftermiddag der fordi nysgerrig udgave CAVENDISH emoticon-Forlegenhed
Fra butikken siger jeg, at helvete indeholder et lille ja-Big Grin-emoticon
så til valg af model, som er temmelig meget deh men stadig i standard skalaen af ​​Big Grin-emoticons
som jeg er forvirret af, hvorfor CAVENDISH i Det Forenede Kongerige opbevarer n US lige omkring $ 105 / $ 115, men der er endda så 1.995k næsten 2000k

 · Svar · 
N
Nils Malayang

uiy ji

 · Svar · 
N
Nils Malayang

Jeg elsker disse sko (dr Martens
1460 Black),. af en eller anden grund ligesom det.

 · Svar · 
E
Elizabeta Stevanovska

Hej,
Hvad er det indvendige mål på 1460 modellen i str. 39 og i str. 40?
Mvh
Elizabeth

 · Svar · 
B
Beyhan, Footway

Hej Elizabeth
Størrelse 39 har indermål på 25,4 cm
Størrelse 40 har indermål på 26,6 cm

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30306 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×