27.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Dr Martens
Dr Martens
1460 Black
1 347 kr
inkl. moms

Kundedata

Dr Martens opleves som normale i størrelsen ifølge 15077 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Læder

Indvendigt materiale:

Læder

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

19 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

03968-00

Dr Martens 1460 Black


Det legendariske selskab Dr Martens er kendt verden over for sine stilfulde og holdbare støvler. Dette gælder naturligvis også disse Dr. Martens 1460 Black støvler. Dette er en af de mest klassiske modeller fra selskabet. Du kan finde alle de karakteristiske træk og detaljer her. Først og fremmest har du det smukke og formbare læder. Dette giver skoene et elegant og lækkert look, som tilpasser sig dine fødder. Ønsker du helt basic støvler, der vil holde i lang tid, så er det Dr. Martensstøvler, du skal satse på.

De bedste materialer


Dr Martens bruger kun førsteklasses materialer, når de fremstiller deres støvler og sko. Læderet tilpasser sig føddernes form og bevægelser efter et stykke tid. Det betyder, at dine støvler bliver mere komfortable, jo mere de anvendes. Læderet er modstandsdygtigt over for olie og fedt og får en dejlig glød med pudsemiddel og skopleje. Omkring sålen finder du den stilfulde gule syning, der præger deres Goodyear-profil - dette fastgør sålerne til skoen, og får dem til at sidde ekstra godt fast. Skoene har otte huller der er lavet af rustfrit stål. På indersiden finder du et par bløde indlægssåler der også kan fjernes. Mellemsålen er af den patenterede Airwave-teknologi der giver dig et behagelig skridt ved brug af støvlerne.

Robust og velklædt stil


Dr. Martens støvler har et råt look uden at se for groft ud. Det stilfulde læder og den smukke sorte farve gør det nemt at matche støvlerne med mange forskellige typer af outfits. Skoene passer både til mænd og kvinder. Brug dem med normale bukser eller dine favorit jeans. En stor fordel ved disse støvler er, at du trygt kan bruge støvlerne hele året.

Pas på din Dr. Martens


Disse stilfulde støvler er relativt nemme at passe, så længe du har lidt sund fornuft. Selvom skoene er lavet til at holde, skal du pleje dem regelmæssigt efter brug. Fjern salt, snavs og pletter med en almindelig fugtig svamp eller klud. Det er også godt at smøre læderet, så de bevarer deres blødhed. Hvis de bliver våde, skal du først og fremmest tørre læderet, og derefter lade indersiden af støvlerne tørre ved rumtemperatur. Undgå at placere støvlerne nær varme, da det kan beskadige læderet. Det er ikke ualmindeligt at have et par gode støvler fra Dr. Martens i mange år, hvis de bliver passet godt på.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

C
Christina Valsted
Beyhan, Footway

Hejsa Christina, Hvis skoene ikke passer kan man returnere helt gratis med den returlabel der følger med i pakken og få pengene tilbage. Vi tilbyder dig 365 dages returret. Hvis du ønsker at bytte, foretager du dig et nyt køb på www.footway.dk da vi har separat ombytnings-proces. :slight_smile:

0
L
Lise Sørensen
Beyhan, Footway

Hejsa Lise, Ja denne 1460 model er den klassiske :slight_smile:

0
J
Julie Vinther
Derya, Footway

Hej Julie,

Vi forventer modtage flere i det nye år under januar måned så hold endelig øje med vores hjemmeside :slight_smile:

God jul :santa:

0
Show more posts

28890 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK