Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 11:56:31
Dr Martens
Dr Martens - 1460 Brown
Dr Martens - 1460 Brown
Dr Martens - 1460 Brown
3D
Dr Martens
1460 Brown
1 197 kr
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

22457-01

Dr Martens 1460 BrownDr. Martens har helt klart en meget spændende historie. Oprindeligt blev de solide støvler hovedsagelig brugt af arbejderklassen, men snart blev de opdaget af punkkulturen. Pete Townsend, forsangeren i bandet The Who, brugte for eksempel en støvle i model 1460 i midten af 60'erne. Dette er en støvle til dig med virkelig god smag og krav til kvalitet og komfort.

Læder, der former sig efter fødderneNoget, der virkelig har gjort Dr. Martens 1460 Brown og andre støvler af firmaets støvler så vildt populær, er det kraftige læder. I begyndelsen er læderet fast og lidt hårdt, men du vil hurtigt bemærke, hvordan det former sig perfekt efter dine fødder.

Fra festivalen til julemarkedetMed et par Dr. Martens 1460 Brown på skohylden, er du altid klar til nye eventyr, uanset om du fejrer sommerens festivaler med dine venner eller går en tur i byen på en kold Decemberdag. Den holdbare læder med dens smarte funktioner gør, at disse støvler er perfekte året rundt!

En støvle, der holderDr Martens 1460 Brown er virkelig en livspartner: En, du kan blive gammel med. Støvlerne tilpasser sig præcist til dine fødder, din livsstil og dine bevægelser. Sørg for at tage sig af læderet, så det ikke revner. Du kan med fordel imprægnere støvlerne.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30034 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×