Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 05:42:31
Dr Martens
Dr Martens
1460 VEGAN BLACK
1 297 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Dr Martens 1460 VEGAN BLACK

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Snørebånd

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Vegan

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varenummer:

06691-00

Dr Martens 1460 Vegan BlackDr Martens ikke kun klassiske sko med ekstraordinær holdbarhed. De producerer også støvler af høj kvalitet til dem, der ikke ønsker at gå i læder fra dyr. Dr. Martens har brugt en smuk og lige så holdbart kunstlæder til at skabe denne variant af deres mest berømte model.

Syntetisk læder der ikke går på kompromis med kvalitetenDr Martens er kendt i hele verden takket være deres slidstærke og holdbare sko. Med disse støvler har de gjort deres yderste for at opretholde den samme holdbarhed trods anvendelse af syntetisk læder.

Komfortabel sål - fastgjort med Goodyear-teknologiSom sædvanlig er disse støvler komfortable at bruge. Det skyldes, at Dr Martens bruger specielle såler med blød polstring. De har brugt Goodyear-teknologi til at fastgøre ydersålen på støvlerne. Du finder også de karakteristiske gule sømme på kanten af støvlerne.

Mindre vedligeholdelse end normaltDisse støvler har ikke brug for så meget vedligeholdelse. Undgå at bruge plejeprodukter, der er udviklet til naturlæder. Brug i stedet en fugtig klud til at rengøre skoene, når det er nødvendigt. Du kan også bruge en mild sæbeopløsning til at fjerne pletter og lignende.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28485 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×