Dr Martens
Dr Martens - 1461 Z Black
Dr Martens - 1461 Z Black
Dr Martens - 1461 Z Black
3D
Dr Martens
1461 Z Black
1 097 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

03974-00

Dr Martens 1461 Z BlackDr. Martens har i mange år produceret nogle af de bedste, fedeste og mest holdbare støvler. Med Dr. Martens 1461 Black Z viser firmaet nu, at de kan producere flotte sko af lige så høj kvalitet. Disse sko er lavet til at holde i rigtig mange år.

Goodyear-teknologi, gule syninger og rigtig godt læderDer er nogle detaljer, der virkelig kendetegner et par sko fra Dr. Martens. Først og fremmest Goodyear-teknologien, der bruges til at fastgøre sålerne på skoene. Det er en teknologi, der tager længere tid, men til gengæld sørger den for, at skoene få en meget bedre holdbarhed. Hertil er de gule syninger og kvalitetslæder. Dr Martens ved, hvordan man producerer rigtig gode sko!

Flotte sko til en velklædt stilDisse skos enkle og elegante design gør dem velegnede til dem, der har en lidt mere velklædt og pæn stil. De er perfekte til et formelt tøjsæt men også til et par stramme jeans i en lidt mere uformel stil.

Vedligeholdelse af Dr. MartensDr Martens fremstiller mange egne skoplejeprodukter, som du med fordel kan bruge til deres sko. På denne måde kan du sikre, at skoene bevarer deres glans selv efter mange års brug.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

A
Anonym

Hurtig levering, skoen er som de skal være. ingen problemer.

 · Svar · 
A
Anonym

Alt i alt en sko, så god som jeg havde forventet til prisen!

 · Svar · 
A
Anonym

Var temmelig meget i tvivl før jeg vovede at købe sko via nettet. Men det var ikke muligt at finde modellen i butikkerne og jeg VILLE have den model. Og det fungerer helt fint! Jeg kendte mærket i forvejen og vidste hvilket nr. jeg brugte i det mærke, så størrelse og bredde passede helt ok.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg havde brug for en solid sort sko til mit arbejde hvor jeg går og står meget. Efter en uges tilvænning bliver jeg bare mere og mere tilfreds med mit valg.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg elsker den her sko! Da jeg først fik dem med posten var jeg lidt skeptisk, fordi der var en mindre skade på skoen, dog noget man ikke ser, og skoen virkede en smule for lille. Men efter jeg havde gået med dem i et stykke tid, så sidder de helt perfekt! Jeg tror det er fordi læderet er meget tyk og det tager noget tid at gå til, men når de er gjort sidder de, som sagt, perfekt.

 · Svar · 
A
Anonym

Det eneste der ikke er helt i top er hælkappen, den gnaver lidt lige omkring akillesenen. Skoene er købt til min mand, der har haft et par magen til i ca. 20 år.

 · Svar · 
A
Anonym

Er rigtig glad for mine Dr. Martens, men de var meget stive i læderet i starten. Har gået med dem en gang i mellem den sidste måneds tid nu, og de skraber stadig lidt på hælen, men komforten bliver langsomt bedre. Det er de fedeste sko! Kvaliteten er fantastisk.

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27577 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×