Skechers
Skechers - 22672 BBK
Skechers - 22672 BBK
Skechers - 22672 BBK
3D
Skechers
22672 BBK
597 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Walkingsko

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

53377-00

Skechers 22672 BBKNår det handler om hverdagssko med fokus på komfort, så er disse slip-on sko fra Skechers nogle af de bedste. De skønne sko er også udviklet til dem, der kan lide at gå en masse. Indersålerne er lavet af et memory-foam-materiale, der tilpasser sig perfekt til dine fødder.

Enkelt design – avanceret teknologiSkoene har et enkelt design. Hele overdelen er lavet af et mesh-materiale, der omslutter foden på en behagelig måde. Skoen er let og ydersål har et særligt mønster, der gør, at skoen følger føddernes bevægelser på en bedre måde.

Perfekte hverdags- og arbejdsskoHvis du går eller står meget op på arbejde er disse sko helt sikkert noget for dig. Både den indre og den ydre sål er designet på den måde, der gør det behageligt at bruge skoene i lange perioder ad gangen. Det slanke og stilfulde design giver dig mulighed for at matche skoene med mange forskellige tøjstile.

Pleje af Skechers BBK-skoDisse sko har ikke brug for samme pleje, som for ekesmpel lædersko eller ruskindssko har. De er skabt til at blive brugt, og de er lette at rengøre, hvis de skulle blive beskidte. Brug en fugtig klud og eventuelt lidt sæbe til at skrubbe snavs og pletter væk.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
B
Britta Clausen

Kunne bruge dem i marineblå, med blå sål.

 · Svar · 
D
Dyr

Ja marineblå

 · Svar · 
M
Mig

Er der støtte i svangen, eller er den flad indeni?

 · Svar · 
J
Johanna , Footway

Hej Mig,

Det är en memory foam i den så den följer din fot form :slight_smile:

 · Svar · 
G
Gitte Lykkeland

Denne sko er smart at se på,men skal den følge foden ved gang er den frygtelig stiv og ubøjelig.Det mener jeg er vigtig ved gang.Så der blev jeg skuffet og returnerede den.Jeg vælger en anden model ?

 · Svar · 

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×