Superga
Superga
2750-Cotu Classic 901 white
487 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Hvid

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

07935-01

Superga 2750-Cotu Classic 901 White


Det er vist ikke nogen hemmelighed, at Italien er kendt for sine mange førsteklasses skomærker. Et af disse klassiske mærker er Superga, hvis sneakers er stilfulde og velegnet til alle stilarter. Virksomheden producerer ofte skoene i lyse farver, og netop denne model har et klassisk hvidt look. Dette hvide look emmer af forårs- og sommerstemning.

Enkelt og stilfuldt


Det er let at forstå, hvorfor så mange er faldet pladask for Superga og deres stilfulde sneakers. Skoene er lave og velegnet til både shorts, jeans og kakibukser. Canvasmaterialet er et stærkt stof, der holder sig helt og fint i lang tid. Skoene har også en hæl, der er forstærket, hvilket altid er en god ting.

Kombinér med lyse farver


Et tip, når du skal sætte disse sko sammen med andet er, at du først og fremmest finder de lave sokker frem - især hvis du ønsker at bruge skoene med shorts. Det bliver altid pænt at kombinere skoene med lyse farver, såsom pastelfarver, beige og rosa.

Pleje og vedligeholdelse af lærredssko


At pleje lærredssko behøver ikke at være nær så kompliceret, som du måske tror. I dag er der mange forskellige produkter, der kan anvendes til netop vedligeholdelse og rengøring af sko. Hvidt stof er normalt et materiale, der gør snavs og pletter lidt tydligere. Du kan altid bruge rengøringsmidler til canvas, når du plejer disse sko.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30888 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×