Dr Martens
Dr Martens
2976 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

13 cm

Skaftvidde:

21 cm

Varemærke:

Varenummer:

06709-00

Dr Martens 2976 Black


Et par Dr Martens er en alsidig klassiker i dit skoskab. Ankelhøj og nem at tage på uden snørebånd. Denne sko er altid moderigtig (eller snarere det modsatte) og velegnet til både kvinder og mænd.

Materialer og teknisk beskrivelse


Du kan ikke sætte en finger på kvaliteten ved denne sko. Overdelen og sålen er sat sammen ved både smeltning og sømme, for at give en mere stabil skostruktur end den, der blot er limet. Lavet af smukt læder med en semi-blank overflade.

Støvler med attitude


Dine Dr. Martens giver attitude til dit outfit. Bær dem med sorte skinny jeans og en vintageinspireret T-shirt for et mere råt udseende, eller med lyse og slidte boyfriend jeans og en sommerlig bluse for at give en interessant kontrast mellem romantik og rock. Vil du bære en sko og kulturhistorie på samme tid, dateret helt tilbage til 1970'erne og The Who, så er denne sko til dig!

Sådan skal du behandle dine nye favoritter


Da skoen er lavet af læder, anbefales det at imprægnere dem før brug og derefter med jævne mellemrum for at beskytte mod vind og vejr. Vask med specialudviklede produkter, inden imprægneringsmidlet kommes på for de bedste resultater. Smør med balsam for at give dem ekstra glans.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30832 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×