Dr Martens
Dr Martens - 2976 Chelsea Black
Dr Martens - 2976 Chelsea Black
Dr Martens - 2976 Chelsea Black
Dr Martens
2976 Chelsea Black
1 297 kr
Størrelse
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Dr Martens 2976 Chelsea Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3,5

Skafthøjde :

14

Skaftvidde:

26

Varenummer:

03990-00

Dr Martens 2976 Chelsea Black


Dr Martens er kendt verden over for deres støvler. De kraftige og smukke støvler fås i mange forskellige former og var oprindeligt en måde for virksomhedens grundlægger, Klaus Marten, at forbedre sine hærstøvler på. I dag er firmaets støvler kendt for den høje kvalitet. De er ofte forbundet med både arbejderklassen og punk. Dr Martens 2976 Chelsea Black er lidt anderledes i forhold til den klassiske støvlemodel. Du finder ikke den karakteristiske lange snøring hos disse støvler, i stedet er de blevet erstattet af den stilfulde Chelseamodel med en fleksibel elastik i siderne. Dette gør skoene nemme at tage af og på.
Selvom skomodellen Dr. Martens 2976 Chelsea Black ikke følger det samme traditionelle look, bevarer den samme høje kvalitet og design. Skoene har en afrundet tå og det klassiske loop på hælen.

Holdbarhed og konstruktion af højeste kvalitet


Dr Martens er kendt for at lave sko af læder, der føles stivt og hårdt i starten. Det tager et stykke tid inden læderet begynder at forme sig efter dine fødder. Det betyder, at skoene bliver mere komfortable jo mere de bliver brugt, da de tilpasser sig. Læderet gør det muligt at få en virkelig flot og blank overflade. Sålerne er lavet af gummi og er falsede med Goodyear-teknologien. Sålen forsegles først med varme og derefter ved at blive syet. Det giver skoene en exceptionel holdbarhed, samtidig med at de lader fødderne ånde og ventilere.

Flotte sko, der passer til forskellige stile


Selvom sko fra Dr Martens ofte er forbundet med punk tøjstile, er de med tiden også blevet taget til sig af andre subkulturer og stile. Dr Martens Chelsea er perfekt til dig, der ønsker unikke og holdbare sko, der giver dig et pænt look. Det stilfulde design betyder, at du sagtens kan bruge skoene sammen med flotte jeans og bukser. De fungerer også fint til mere elegante tøjstile, såsom et jakkesæt.

Plej dine Dr Martens


Hvis du plejer dine Dr. Martens støvler kan de holde i en evighed. Støvlerne er lavet af ægte læder og kan således plejes ved hjælp af forskellige skoplejeprodukter. Du kan også opnå en smuk glans ved at polere skoene med en børste, klud og skofedt. For at give skoene en endnu bedre beskyttelse kan du bruge en imprægneringsspray. På denne måde beskytter du læderet fra salt, snavs og regn, noget som kan være nyttigt at beskytte sig mod om vinteren.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×