Dr Martens
Dr Martens
2976 GAUCHO
1 447 kr
inkl. moms

Kundedata

Dr Martens opleves som normale i størrelsen ifølge 15077 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Brun

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

14 cm

Skaftvidde:

22 cm

Varemærke:

Varenummer:

06709-02

Dr Martens 2976 GAUCHO


Dr. Martens har været meget populære lige siden starten, og gennem årene er især den sorte støvle blevet yderst populær og den, man forbinder med mærket. Dr Martens 2976 GAUCHO er en meget trendy sko i en Chelseamodel, som er fremstillet af et kraftigt brunt læder. Med dekorative og praktiske elastikpaneler på siderne får skoene mere fleksibilitet og større komfort.

Læder som former sig


Dr. Martens sko er sko, du kan blive ældre med, og som kan bevare sin kvalitet år efter år. Det kraftige læder i GAUCHO er lidt stift i starten, men bliver hurtigt blødt, og begynder at forme sig efter dine fødder. Skoene har en god og stærk gummisål, der giver dig et optimalt greb. Det er den unikke sål Air Wave, der giver den gode støddæmpning.

En stilfuld sko til hverdag og særlige lejligheder


Et par lækre Chelseastøvler i læder passer til næsten alt. Disse stilfulde GAUCHO fra Dr Martens giver dig mulighed for at klæde dig personligt og forme den stil, du ønsker. Det brune læder og den stilfulde model er let at matche til både festtøj og en mere afslappet stil.

Tag hånd om dine støvler


Dine Dr Martens GAUCHO kan holde sig i en pæn og god stand i årevis, hvis du tager dig af dem ordentligt. Da skoene er lavet af læder, kan du nemt imprægnere dem, smøre dem med læderfedt og få snavs af med en blød børste. Med tiden får skoene folder og rynker, noget som giver dem ekstra meget karakter.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

E
Ellis
Beyhan, Footway
C
Charlotte

28628 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK