Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 05:40:12
Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen - 3/4 Rubberboot Black
Ilse Jacobsen - 3/4 Rubberboot Black
Ilse Jacobsen - 3/4 Rubberboot Black
3D

Brugerbilleder

Ilse Jacobsen
3/4 Rubberboot Black
826 kr
(947 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

26 cm

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

22437-00
3/4 Rubberboot Black gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Gummistøvlerne er sorte og lavet af gummi og har såler i gummi og snøring.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
A
Anonym

Rigtig lækker gummistøvle, med god støtte og foring ifht. andre gummistøvler.Samtidig er den smart, og kan også bruges som almindelig støvle selvom det ikke regner. Størrelsen er næsten en størrelse større end den angivne. Dvs. en str. 39 svarer til en str. 40.

 · Svar · 
A
Anonym

Super dejlig gummistøvle, som kan anvendes som vinterstøvle. Jeg havde hørt de var store i størrelsen - og har derfor købt et nummer mindre end jeg bruger. Super pasform.

 · Svar · 
A
Anonym

Denne støvle er det bedste køb, jeg har gjort i lang tid - jeg ved slet ikke, hvordan jeg skulle have klaret sne & sjap uden - og så er de også lune nok til frostvejr med en god sok. Sålen er udformet, så man står godt fast i glat føre.

 · Svar · 
A
Anonym

Meget lækre støvler, som man bare må have flere af…

 · Svar · 
A
Anonym

Det har været ok.

 · Svar · 
A
Anonym

Super lækker let og fleksibel støvle

 · Svar · 
A
Anonym

Det er de bedste støvler jeg nogensinde har haft. Har brugt dem her i snevejret på mit arbejde i hjemmeplejen. Har virkeligt kunne holde fødderne varme og tørre.Og så er det dejligt at de blir stående oprejst når man skal i dem.De får de bedste ord med fra mig!

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg har været rigtig glad for min nye støvle, mest fordi jeg har store problemer med at finde nogle der passer omkring læggen. Det har denne støvle gjort, samtidig med at den er meget behagelig at gå i. Den sidder rigtig godt omkring foden. Jeg kan ikke svare på svangen, da jeg ikke ved hvad dette er.

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg er meget glad for mine nye støvler, og vil gerne have lov til at rose jeres kundeservice, som er effektive og hurtige til at reagere på henvendelser. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

 · Svar · 
A
Anonym

Dette er de skønneste gummistøvler, jeg nogensinde har ejet! Super kvalitet, gode at gå i, sidst og ikke uden betydning er de - meget pæne!

 · Svar · 
A
Anonym

Alt i alt en rigtig god gummistøvle

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg er meget tilfreds med mine støvler. De var bare et nr. for store. Jeg plejer at bruge str. 36, men de må være store i str. - jeg har puttet en sål i så passer de og så er de bare dejlig varme. Tak for en god betjening.

 · Svar · 
I
Ilse Johansen

Hvad gør man hvis man har dankort

 · Svar · 
B
Beyhan, Footway

Hej Ilse! Vi tager kun imod visa samt mastercard på vores webshop.

 · Svar · 

29242 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×