Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest04:10:42
Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
3/4 Rubberboot Black
947 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

26 cm

Varenummer:

22437-00

Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot Black


Lær at elske regnen med disse lækre gummistøvler! Ilse Jacobsen er et dansk tøjfirma, der er kendt for stilfuldt tøj og sko i en skandinavisk stil. Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot Black er virkelig flotte gummistøvler med dejlige detaljer, der gør, at man vil bruge støvlerne - selv når det ikke regner.

Materialet, som bare holder


3/4 Rubberboot fra Ilse Jacobsen er designet til at kunne modstå selv de værste regnskyl. Støvlerne består af et kvalitativt og holdbart gummi, der ikke slipper en dråbe fugt ind. Via en behagelig indersål får du en maksimal dæmpning, mens ydersålen giver dig et optimalt greb på ujævne overflader.

Flotte støvler til alle lejligheder


Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot har et meget klassisk og elegant design. Med en dekorativ snøring i hvid på fronten, og med det stilfulde logo på støvlens side er disse sko et fremragende valg til hverdag og fest. Kombinér gerne med alt fra jeans til kjole og brug gerne ekstra sokker, hvis det bliver koldt.

Støvler, der holder for evigt


Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot Black er støvler, som du sagtens kan bruge år efter år. De har egentlig ikke brug for nogen særlig pleje, da det er nok at tørre støvlerne rene, når det bliver nødvendigt. Hvis snørebåndene med tiden bliver snavsede, kan du vaske dem i maskinen.
Vis mere.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28435 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×