Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen - 3/4 Rubberboot Black
Ilse Jacobsen
3/4 Rubberboot Black
797 kr
Størrelseguide
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

26 cm

Varenummer:

22437-00

Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot Black


Lær at elske regnen med disse lækre gummistøvler! Ilse Jacobsen er et dansk tøjfirma, der er kendt for stilfuldt tøj og sko i en skandinavisk stil. Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot Black er virkelig flotte gummistøvler med dejlige detaljer, der gør, at man vil bruge støvlerne - selv når det ikke regner.

Materialet, som bare holder


3/4 Rubberboot fra Ilse Jacobsen er designet til at kunne modstå selv de værste regnskyl. Støvlerne består af et kvalitativt og holdbart gummi, der ikke slipper en dråbe fugt ind. Via en behagelig indersål får du en maksimal dæmpning, mens ydersålen giver dig et optimalt greb på ujævne overflader.

Flotte støvler til alle lejligheder


Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot har et meget klassisk og elegant design. Med en dekorativ snøring i hvid på fronten, og med det stilfulde logo på støvlens side er disse sko et fremragende valg til hverdag og fest. Kombinér gerne med alt fra jeans til kjole og brug gerne ekstra sokker, hvis det bliver koldt.

Støvler, der holder for evigt


Ilse Jacobsen 3/4 Rubberboot Black er støvler, som du sagtens kan bruge år efter år. De har egentlig ikke brug for nogen særlig pleje, da det er nok at tørre støvlerne rene, når det bliver nødvendigt. Hvis snørebåndene med tiden bliver snavsede, kan du vaske dem i maskinen.
Vis mere.

Debat

Meget lækre støvler, som man bare må have flere af.....

Ældre end tre måneder

Det har været ok.

Ældre end tre måneder

Denne støvle er det bedste køb, jeg har gjort i lang tid - jeg ved slet ikke, hvordan jeg skulle have klaret sne & sjap uden - og så er de også lune nok til frostvejr med en god sok. Sålen er udformet, så man står godt fast i glat føre.

Ældre end tre måneder

Super dejlig gummistøvle, som kan anvendes som vinterstøvle. Jeg havde hørt de var store i størrelsen - og har derfor købt et nummer mindre end jeg bruger. Super pasform.

Ældre end tre måneder

Rigtig lækker gummistøvle, med god støtte og foring ifht. andre gummistøvler.Samtidig er den smart, og kan også bruges som almindelig støvle selvom det ikke regner. Størrelsen er næsten en størrelse større end den angivne. Dvs. en str. 39 svarer til en str. 40.

Ældre end tre måneder

Super lækker let og fleksibel støvle

Ældre end tre måneder

Det er de bedste støvler jeg nogensinde har haft. Har brugt dem her i snevejret på mit arbejde i hjemmeplejen. Har virkeligt kunne holde fødderne varme og tørre.Og så er det dejligt at de blir stående oprejst når man skal i dem.De får de bedste ord med fra mig!

Ældre end tre måneder

Alt i alt en rigtig god gummistøvle

Ældre end tre måneder

Dette er de skønneste gummistøvler, jeg nogensinde har ejet! Super kvalitet, gode at gå i, sidst og ikke uden betydning er de - meget pæne!

Ældre end tre måneder

Jeg er meget glad for mine nye støvler, og vil gerne have lov til at rose jeres kundeservice, som er effektive og hurtige til at reagere på henvendelser. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer.

Ældre end tre måneder

Jeg har været rigtig glad for min nye støvle, mest fordi jeg har store problemer med at finde nogle der passer omkring læggen. Det har denne støvle gjort, samtidig med at den er meget behagelig at gå i. Den sidder rigtig godt omkring foden. Jeg kan ikke svare på svangen, da jeg ikke ved hvad dette er.

Ældre end tre måneder

Jeg er meget tilfreds med mine støvler. De var bare et nr. for store. Jeg plejer at bruge str. 36, men de må være store i str. - jeg har puttet en sål i så passer de og så er de bare dejlig varme. Tak for en god betjening.

Ældre end tre måneder
Vis mere
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30399 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×