Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest11:51:00
Rieker
Rieker
35362-00 Schwarz
597 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Rieker 35362-00 Schwarz

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

52192-00

Rieker 35362-00 SchwarzAt finde et par slanke og stilfulde varme sko kan være svært. Det er derfor heldigt, at Rieker har skabt disse utroligt flotte og stilfulde herresko designet til vinterhalvårets kolde temperaturer og glatte veje.

Materialer beregnet til vintervejrDette er en varm sko med for, der har en overdel i halvblankt sort læder. Riekers sko har altid indlægssåler, der aflaster dine fødder, når du går i skoene. Ydersålen er designet til vinterbrug med sit solide mønster, der gør, at du står fast på jorden selv i glat føre.

Hold stilen også i vinterhalvåretSelv om disse sko er designet til vinterbrug, er de utroligt elegante og stilrene, og dermed passer de både til bukser og jeans i de kolde måneder. Perfekt til dem, der ønsker at holde stilen og undgå store og klodsede vinterstøvler.

Pleje af vintertrætte skoVi råder dig til altid at imprægnere dine nye lædersko før brug, for så afviser de fugt og snavs bedre. Vinterstøvler kan få pletter af salt og snavs fra jorden, men disse går let af igen, hvis du aftørrer skoene med en fugtig klud og derefter gnider dem med læderfedt.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28127 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×