Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 05:48:05
Rieker
Rieker
36050-00 Schwarz
558 kr
(697 kr)
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå, Lilla

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

52199-00

Rieker 36050-00 Schwarz


Dette er en stilfuld og varm efterårs- og vintersko til vedkommende, der sætter pris på både varme fødder og en pæn følgesvend. Gå en tur gennem årets kølige årstider i disse ankelhøje støvler, og vintermørket vil pludselig føles lidt lysere!

Hvad er de lavet af?


Skoen er lavet af klassisk læder og forsynet med en gummisål. Den er let at tage af og på ved hjælp af en løkke på hælen.

Lædersko - lette at kombinere med alt tøj!


Denne lædersko kan nemt kombineres med de fleste stilarter i dit klædeskab derhjemme. Sæt den sammen med en mørk eller farverig vinterjakke og måske et tilhørende sjal eller tørklæde. Den fungerer både til hverdag og de mere festlige omstændigheder.

Sådan værner du om dine nye venner


En god skoplejerutine bør altid tage udgangspunkt i en rensning. Puds skoene med en skobørste og fjern eventuelle pletter ved hjælp af læderrengøring. Derefter kan de smøres med skocreme. Det giver skoene en ny farve og gør læderet blankt og vandafvisende, samtidig med det nærer og genopretter skoformen. Lad cremen tørre i 15 minutter, før du børster den ind i læderet. Derefter kan en pudseklud anvendes for ekstra glans. Dine sko bliver som nye - igen og igen!
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31293 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×