Rieker
Rieker
36063-25 Tabak
478 kr
(597 kr)
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Varmeforet

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

2 cm

Skafthøjde :

9 cm

Varemærke:

Varenummer:

52196-00

Rieker 36063-25 Tabak


Rieker 36063-25 Tabak er en perfekt skomodel, som du sagtens kan bruge det meste af året. Denne Chelseaboot er lavet af ægte læder og har en flot og brun farve. Med dekorative og praktiske elastikpaneler er det meget let at tage skoene af og på. Den lave hæl giver skoene et virkelig cool look. Et must for alle modebevidste herrer!

Flot, praktisk og komfortabel


Chelseaboots som disse Rieker Tabak er yderst anvendelige. Skoene er lavet af et kraftigt læder med en relativt blød og blankt finish. Læderet ældes vel, hvis du tager dig af skoene. For at du skal kunne gå komfortabelt og sikkert har skoene en solid gummisål med en god mønsterstruktur.

Giv outfittet et stilfuldt touch


Rieker Tabak af ægte læder pifter hurtigt ethvert outfit op. Skoenes stilfulde og elegante design gør sig godt sammen med både jeans, chinos og habitbukser. Ekstra pænt er det at kombinere skoene med et læderbælte for at dermed skabe et ensartet look.

Sko-omsorg til dine støvler


Eftersom Rieker Tabak er lavet af læder kan du nemt imprægnere skoene, når de er nye. Det giver skoene en beskyttende overflade, der er vandtæt og støvresistent. Med tiden kan det være en god idé at børste snavs af og smøre skoene med læderfedt.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31181 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×