Rieker
Rieker - 36082-00 Black
Rieker
36082-00 Black
747 kr
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Rieker 36082-00 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

48584-00

Rieker 36082-00 BlackRieker er et tysk mærke, der har indtaget fodtøjsmarkedet med storm. Med modellen Rieker 36082-00 Black, har virksomheden skabt en komfortabel og prisvenlig sko i ægte Chelseaboot-ånd. Det betyder, at skoene er stilfulde, lette at tage på og at de ser flotte ud med jeans.

Lædersko af høj kvalitetDet, der gør disse sko så velegnede til både hverdagsbrug og til arbejde er, at de er lavet af ægte læder. Dette vil give dig et stilfuldt look og en god beskyttelse mod regn. Skoene har også komfortable indlægssåler, der bevirker, at du uden problemer kan have skoene på i lange perioder.

Klokkeren stilChelseaboots er en af de mest nyttige skomodeller du kan have i din garderobe. Disse sko er ideelle at kombinere med et par jeans, men også med andre beklædningsgenstande og stilarter. Den stilfulde læder giver skoene et eksklusivt og luksuriøst udtryk. Match dem med en cool læderjakke i sort for at få et klassisk look til sommeren.

Tips til at passe på læderskoLædersko holde deres form og farve på en god måde, hvis de rengøres og vokses regelmæssigt. Fjern snavs, jord og støv med en børste. Gør derefter brug af skoplejemidler til læder. Du kan også imprægnere dine Rieker for at give dem en bedre beskyttelse mod regn og snavs.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30413 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×