Vagabond
Vagabond
4203-801-27 Amina 27 Cognac
597 kr
(747 kr)
inkl. moms

Kundedata

Vagabond opleves som normale i størrelsen ifølge 6278 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Brun

Ydermateriale:

Læder

Indvendigt materiale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

56102-00

Vagabond 4203-801-27 Amina 27 CognacDenne moderne klassiker fra Vagabond er en praktisk og stilren investering. Med sit komfortable og tidløse design, er denne sko utrolig let at matche med det meste af garderoben. Om det er en afslappende dag eller en fest du skal til, så er denne sko perfekt.

Vagabond er en svensk klassikerVagabond er en skoproducent der har fremstillet sko siden 1973 og har været utrolig succesfulde i at skabe fodtøj der passer til alle situationer. Sko og støvler fra Vagabond er af høj kvalitet og holder i længere tid.

Ægte læderVagabond 4203-801-27 Amina 27 Cognac er en stilfuld klassiker. Det ydre materiale er af læder og indvendigt er skoen foret med tekstil, som hjælper med at holde fødderne varme på kolde dage. Ydersålen er lavet af slidstærk gummi, der giver et godt greb på de fleste underlag.

Sådan plejer du dine nye støvlerTakket være materialer af høj kvalitet er dette en sko der vil holde i lang tid, især hvis du tager dig ordentlig af dem. Det betyder at du skal imprægnere og pudse dine sko når de trænger til det, så skal de nok holde længe.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Indlæg på andre sprog

C
Camilla Holmbäck
Oversætte
J
Julia, Footway

Hej!
Tyvärr inte :frowning:

Oversætte
0
N
Nick Morano
Oversætte
Show more posts

28628 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK