Blundstone
Blundstone
500 Leather Brown
1 008 kr
(1 097 kr)
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål

Skotype:

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

02469-00

Blundstone 500 Leather Brown


Blundstone er et firma fra den australske ø Tasmanien. Det er et område med barsk terræn og da virksomheden blev grundlagt i 1870'erne var der mange, der arbejdede i farlige jobs. Blundstone begyndte at lave sko, der beskyttede arbejdernes fødder, både mod naturen og eventuelle ulykker på arbejdspladsen. De var blandt andet tidligt ude med at bruge stålhætter på tæerne. Blundstone 500 Leather Brown er en af flere klassiske skomodeller fra firmaet. Lige som før er skoene designet til at beskytte fødderne på en god måde. De er blandt andet modstandsdygtige over for olie, syre og andre typer af skadelige stoffer.

En fremragende beskyttelse mod vind og vejr


Blundstone 500 Leather Brown er Chelseaboots, hvilket betyder, at de er nemme at både tage af og på. Støvlerne er lavet af imprægneret læder af højeste kvalitet, hvilket gør dem vandtætte og betyder, at de vil holde i lang tid. Under skoene finder du en gummisål med et ribbet mønster. Disse såler er lavet for at beskytte fødderne, selv når du går på meget varme vejbelægninger. En fordel med læderstøvler er, at de tilpasser sig efter fodens form. Det gør, at skoene føles mere komfortable, jo mere de bliver anvendt. Sålerne er specielt designet til at dæmpe stød og reducere rygproblemer. Sålerne har også en patenteret fugtbeskyttelse, der sikrer, at bakterier, sved og lignende ikke ødelægger skoene indefra. Du kan uden problemer tage sålerne ud, hvis du ønsker at skifte dem, eller hvis de skal vaskes.

Stilfuld støvler, der giver dig en flot stil


Blundstone 500 Leather Brown er sko, som du nemt kan kombinere på forskellige måder. Den smukke brune farve er lige så god til habitbukser som til almindelige bukser. De giver dig en afslappet stil, samtidig med at de kan beskytte dine fødder mod kulde, vind og regn. Eftersom skoene er fremstillet til brug ved hårdt arbejde, kan du bruge skoene hele dagen.

Tag hånd om dine læderstøvler, så passer de på dig


Det er relativt nemt at pleje lædersko i dag. Du kan finde mange gode skoplejemidler, der er velegnet netop til læder. Ved at smøre skoene eller bruge skosværte, kan du sikre, at de holder længere. Rengør dine Blundstone 500 Leather Brown med en børste, for at fjerne snavs og lignende. Du kan også opnå en flot glans ved at polere skoene med poleringsmiddel og en klud.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31181 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×