Blundstone
Blundstone - 500 Leather Brown
Blundstone - 500 Leather Brown
Blundstone - 500 Leather Brown
3D

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål

Skotype:

Farv:

Sort, Brun

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

02469-00

Blundstone 500 Leather Brown


Blundstone er et firma fra den australske ø Tasmanien. Det er et område med barsk terræn og da virksomheden blev grundlagt i 1870'erne var der mange, der arbejdede i farlige jobs. Blundstone begyndte at lave sko, der beskyttede arbejdernes fødder, både mod naturen og eventuelle ulykker på arbejdspladsen. De var blandt andet tidligt ude med at bruge stålhætter på tæerne. Blundstone 500 Leather Brown er en af flere klassiske skomodeller fra firmaet. Lige som før er skoene designet til at beskytte fødderne på en god måde. De er blandt andet modstandsdygtige over for olie, syre og andre typer af skadelige stoffer.

En fremragende beskyttelse mod vind og vejr


Blundstone 500 Leather Brown er Chelseaboots, hvilket betyder, at de er nemme at både tage af og på. Støvlerne er lavet af imprægneret læder af højeste kvalitet, hvilket gør dem vandtætte og betyder, at de vil holde i lang tid. Under skoene finder du en gummisål med et ribbet mønster. Disse såler er lavet for at beskytte fødderne, selv når du går på meget varme vejbelægninger. En fordel med læderstøvler er, at de tilpasser sig efter fodens form. Det gør, at skoene føles mere komfortable, jo mere de bliver anvendt. Sålerne er specielt designet til at dæmpe stød og reducere rygproblemer. Sålerne har også en patenteret fugtbeskyttelse, der sikrer, at bakterier, sved og lignende ikke ødelægger skoene indefra. Du kan uden problemer tage sålerne ud, hvis du ønsker at skifte dem, eller hvis de skal vaskes.

Stilfuld støvler, der giver dig en flot stil


Blundstone 500 Leather Brown er sko, som du nemt kan kombinere på forskellige måder. Den smukke brune farve er lige så god til habitbukser som til almindelige bukser. De giver dig en afslappet stil, samtidig med at de kan beskytte dine fødder mod kulde, vind og regn. Eftersom skoene er fremstillet til brug ved hårdt arbejde, kan du bruge skoene hele dagen.

Tag hånd om dine læderstøvler, så passer de på dig


Det er relativt nemt at pleje lædersko i dag. Du kan finde mange gode skoplejemidler, der er velegnet netop til læder. Ved at smøre skoene eller bruge skosværte, kan du sikre, at de holder længere. Rengør dine Blundstone 500 Leather Brown med en børste, for at fjerne snavs og lignende. Du kan også opnå en flot glans ved at polere skoene med poleringsmiddel og en klud.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
A
Anonym

Superpæne og komfortable… De passer til alt, bugser og kjole

 · Svar · 
S
Stine

Hvordan er de i bredden?? Har smal fod

 · Svar · 
V
Viktor, Footway

Modellen har oplevts helt normal af vores kunder :slight_smile:

 · Svar · 
B
Bent

Hvilken Blundstone model har stålhætte i tåen ?

 · Svar · 
J
Johanna , Footway

Hej Bent,

Det här är den som har stål https://www.footway.dk/blundstone-safety-boot-92087.html :smiley:

 · Svar · 
P
Pia

De er til brede fødder, synes jeg.

 · Svar · 
H
Hm

Prøver lige igen:
Er der stålhætte foran i skosnuden i Blundstone 500 Leather Brown? Ja eller nej?

 · Svar · 
P
Patrik, Footway

Hej Hm,

Det är bara safety boot som har stålhätta.

 · Svar · 
P
P

Mrkni

 · Svar · 
L
Laurids Bruun

Jeg købte et par blundstone 500 for 14 dage siden (første gang jeg køber fodtøj på nettet) Støvlen lever fuldt op til det jeg forventede. De er lidt vanskelig at få på i starten, men tror det bliver lettere med tiden. Støvlerne blev valgt som eneste fodtøj på vores miniferie i Berlin, det fortrød jeg ikke… En magisk svamp lige til at shine dem lidt op med, så var de også pæne når vi var ude at spise… Jeg er rigtig glade for dem…

 · Svar · 

29262 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×