Blundstone
Blundstone - 510 Leather Black
Blundstone
510 Leather Black
997 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Blundstone 510 Leather Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

02471-00

Blundstone 510 Leather Black


Få sko er ligeså elegante og holdbare som støvler og sko lavet af Blundstone. Dette gælder naturligvis også Blundstone 510. Virksomheden blev grundlagt i 1870'erne og forsynede de australske arbejdere med forstærkede sko. Disse sko gjorde det muligt for arbejderne at arbejde mange timer i uudholdeligt varmt vejr og på stenet terræn. Skoene er nemme at tage på, da de er det man kalder jodhpurssko. Indlægssålen er blød og kan også tages ud, hvis du ønsker at erstatte den med dine egne. Skoene er lavet på en sådan måde, at læderet ikke lader vand komme ind i støvlerne. På hver side af skoen er der en elastik, der kan åbne skoen, når man skal tage dem på. Mange falder for skoens udseende, men det er først og fremmest holdbarhed og komfort, der har gjort at Blundstone 510 er blevet så utroligt populære. En stilfuld lædersko, der passer til alle lejligheder.

Beskytter mod alt


Det er ingen underdrivelse, når vi siger, at Blundstone fremstiller sko, der kan beskytte dig mod alt. Skoen har først og fremmest støddæmpende såler, der gør dem behagelige at gå i. Sålerne er desuden modstandsdygtige over for bakterier, hvilket gør, at de holder sig nye i lang tid. Da støvlerne også er lette, er du ikke specielt træt, når dagen er omme. Det imprægnerede læder er af højeste kvalitet og er resistent over for både olie, fedt og syre. Ydersålen er designet til at klare den varme australske sommer. Den er i stand til at blive anvendt på overflader, der er op til 140 grader varme. Skoene har også et stålskaft, hvilket betyder, at der er stål inde i sålen. Dette sikrer, at du er beskyttet mod skarpe genstande og lignende. Det giver også dine fødder ekstra støtte.

Stilfuld støvler der passer til alle outfits


Som om det ikke var nok, kan disse støvler fra Blundstone ikke bare beskytte dine fødder på en meget effektiv måde, de er også meget stilfulde. Det smukke læder skaber straks et moderigtigt look til dit outfit. Du kan nemt matche støvlerne med et par jeans eller shorts. De passer ligså godt til mænd som til kvinder.

Pas ordenligt på dine læderstøvler


At pleje et par Blundstone 510 er ikke specielt svært. Ved at rense dine støvler regelmæssigt og børste alt snavs af, kan du få støvlerne til at bevare deres beskyttende egenskaber i længere tid. Man kan også bruge sprayimprægnering for at sikre sig, at skoene fortsat beskytter mod vand og fugt i mange år.
Vis mere.

Debat

Flotte og komfortable sko - de klemmer i hvert fald ikke Tag en størrelse mindre en du plejer. De er STORE, men jeg er meget glad for dem!

Ældre end tre måneder
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30339 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×