Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 09:03:12
Rieker
Rieker - 60816-64 Grey
Rieker - 60816-64 Grey
Rieker - 60816-64 Grey
3D
Rieker
60816-64 Grey
547 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Beige, Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

15 cm

Varemærke:

Varenummer:

53956-00

rieker


Rieker startede ud i Tyskland, og flyttede senere til Schweiz. De er stadig kendt for at være et skomærke, der hele tiden forstår at følge den klassiske mode, samtidig med de forstår at lave sko der er behagelige at gå i hele dagen.

60816-64-Grey


Skal du ud og shoppe med veninderne, til havefest eller bare til en uformel komsammen? Denne sandal passer til mange lejligheder, hvor tæerne godt kan tåle at blive luftet, og skoene ikke skal skiftes. Og så er den så blød at have på.

grey


Velcrolukningen gør at skoene er utrolig nemme at smutte i, også for den der ikke er så sikker på hænderne. du bestemmer også selv hvor stramme de skal være. Med den lysegrå farve, er de lette at kombinere med al slags tøj og farver, og detaljerne med de fine sten giver et pift til skoen, og løfter stemningen.

grå på må og få


Grå er en dejlig nem farve, at have med at gøre. Den er lys og fin, men ikke sart som en hvid. Hold den vedlige ved at bruge en klud, fugtet i vand, eventuelt med lidt sæbe, og tør dem af når du synes de trænger til en lille rengøring.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29322 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×