Rieker
Rieker - 62834-14 Blue
Rieker - 62834-14 Blue
Rieker - 62834-14 Blue
3D
Rieker
62834-14 Blue
447 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Beige, Blå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

53945-00

rieker


Rieker blev grundlagt i 184 i den tyske by, Schwarzwald. Oprindeligt var skoene beregnet til velhavere i det Norditalienske marked, men på grund af den høje kvalitet og komfort, fik mærket lynhurtigt succes, og mærket vokser stadig den dag idag.

antistress-62834-14


Antistress, du kan høre det på ordet og mærke hvor godt det ligger i munden. Et par super behagelige sandaler, der er komfortable og sidder godt på foden. Du kan selv bestemme hvor tæt den øverste rem skal sidde, ved at justere med velcroen. Rieker er kendt for høj komfort, god pasform og en lang holdbarhed.

Blue


Blå er farven der står for ro, den der beroliger, ligesom skoene vil berolige dine fødder. Udsmykket med lækre detaljersom de søde, syede mønstre, perler og kromring, leder tankerne hen på Indien, yoga og duftlys. Stilen med disse sandaler på er afslappet og uformel, til dig der ikke er bleg for at sætte farver på tilværelsen, og gerne vil have at dine fødder har det godt -altid og hele tiden.

rolig rengøring


Tag det blot helt roligt med rengøringen. Vrid en klud op i vand, og kør den blidt henover sandalen. Pas på broderinger og perler. Mere skal der ikke til.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×