Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:31:20
Rieker
Rieker - 62898-00 Black
Rieker - 62898-00 Black
Rieker - 62898-00 Black
3D

Brugerbilleder

Rieker
62898-00 Black
497 kr
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50841-00

Rieker 62898-00 BlackNår sommeren endelig kommer, er der næppe noget bedre, end at slippe fødderne fri. At gå barfodet i komfortable sandaler er en fryd for sjælen! Rieker 62898-00 Black er et tidløst par sandaler lavet af læder. Med to stropper på tværs og en på langs har sandalerne et virkelig slankt og stilfuldt design. Smukke detaljer som metalringe og læderremme er prikken over i'et.

Sandaler af gode materialerDisse Rieker-sandaler i sort er lavet af smukt læder og er udstyret med en slidstærk gummisål. Sandalerne har et slip-on design, som gør dem meget praktiske, når du har brug for at tage dem på uden at bruge hænderne.

En tidløs model, der passer til altDenne sorte Rieker-sandal passer perfekt til det meste takket være den tidløse farve og det stilfulde design. Hvis du går efter et sommerligt look, kan du matche dem med en knælang nederdel, en dejlig bluse og dine foretrukne accessories. Sandalerne fungerer også fint med et par jeans på kolde dage.

Pleje af sandalerHvis du bruger sandalerne barfodet, bliver de hurtigere slidt indeni. For at bevare kvaliteten og pasformen, er det bedst at undgå regn og vand, eftersom sålen i så fald slides hurtigere end nødvendigt. Læderet kan behandles med passende skoplejeprodukter.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×