Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 12:56:42
Kavat
Kavat - 63532-60 Slask Cerise
Kavat
63532-60 Slask Cerise
267 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Kavat 63532-60 Slask Cerise

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Pink

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

26

Skaftvidde:

36

Varenummer:

46962-00

Kavat 63532-60 Slask Cerise


Den svenske skofirma Kavat har omfattende viden om sko og læder, og det er måske ikke så underligt. Virksomheden har mange års erfaring fra branchen. Gennem årene har mange børn taget deres første usikre skridt i et par Kavatsko. Kavat 63532-60 Slask Cerise er en flot og praktisk støvle i en behagelig pasform.

Varmforede støvler


Vådt, koldt og sjappet vejr er ikke føddernes favorit, men med et par Kavat 63532-60 Slask Cerise vil fusserne garanteret nyde det! Denne flotte børnestøvle er fremstillet af et stærkt gummi i ceriserød. Støvlerne har en blød og varm foring, hvilket gør dem brugbare det meste af året.

Plask i vandpytter


Er der noget sjovere end at hoppe rundt i vandpytter? Med disse flotte støvler på fødderne vil børnene garanteret have en sjov legestund, når regnen vælter ned. Støvlerne er fremragende at bruge selv til vinterslasket, eftersom de er varmforede. Den flotte lyserøde farve lyser op i efterårsmørket!

Holdbart gummi


Kavat 63532-60 Slask Cerise er en fremragende støvle til børn og kræver ingen særlig pleje. Ligesom andre gummistøvler er det nok, at du skyller dem af eller tørrer støvlerne af med en klud.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30296 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×