Express
Gratis retur!
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
64574-00 Black
Community Approved
2673
Rieker

Rieker | 64574-00 Black

Vejledende pris495 Dkr

431 Dkr

Produktet er på lager! Sendes indenfor 24 timer
Ekspres forsendelse!
Gratis retur! 365 dage
Trustpilot
Visa
Mastercard
Klarna
PayPal
Bring

Produkt information

Varenummer:50826-00
Kategori:
sandaler
Community Approved:
Lowest return rate in category
Afdeling:
Dame
Materiale ydre:
Læder
Skosål:
Gummi
Produkttype:
Sko
Funktionalitet:
Aftagelig indersål
Farve:
Sort
Hælhøjde:
4
Produktgruppe:
Sandaler og Hjemmesko

64574-00 Black

Rieker 64574-00 Sort

Rieker er et tysk skofirma, og de er kommet ud med mange stilfulde sko gennem årene. Rieker 64574-00 Black er en populær sandal lavet af ægte læder. Hvis du leder efter en ergonomisk og behagelig sandal, er dette en fantastisk mulighed for dig. Hælen er ca. 3 cm og skoene har en fin fodseng, så dine fødder er behagelige hele dagen. Disse sko har også nogle søde metaldetaljer for at gøre dem mere specielle.

Komfort, design og kvalitet

Disse Rieker sandaler er perfekte til dem, der værdsætter komfort, design såvel som kvalitet. De er lavet af ægte læder, som du nemt kan pleje ved at købe et skoplejeprodukt specielt til læder. Disse sko er komfortable, og du kan have dem på hele dagen, uden at dine fødder eller ryg bliver trætte takket være den polstrede sål. Det stilrene og åbne design er fantastisk til sommeren, når du ikke ønsker, at dine fødder skal føles fanget inde i lukkede sko.

Skønne sandaler med klassisk design

Disse sandaler er både stilfulde og klassiske. De vil se meget flotte ud med en fancy sommerkjole eller et par jeans. Du kan sammensætte et trendy outfit og enten matche dem med basisbeklædningsgenstande som jeans og en hvid top eller tage noget mere farverigt og lyst på, hvis du vil have et outfit, der er mere ud over det sædvanlige. Disse sandaler er fantastiske, hvis du skal gå langt, da de har en meget behagelig pasform og ikke bliver for trætte af dine fødder.

Sandaler der holder i lang tid

Disse Rieker sandaler er lavet af ægte læder, og du kan nemt passe dem med en række skoplejeprodukter. Hvis du ønsker, at dine sko skal være bedre beskyttet mod fugt og snavs, bør du imprægnere dem, før du begynder at bruge dem, for at forlænge deres levetid. Hvis de bliver plettet, kan du prøve at tørre dem forsigtigt af med en fugtig klud.

Community Approved - Lowest return rate in category

Hvert kvartal fremhæver Footway Group produkter, der sjældent returneres i kombination med få reklamationer inden for deres kategori. Det gør vi for at øge bevidstheden om, at en lavere returprocent og bedre kvalitet har en positiv effekt på produktets miljøpåvirkning. Derfor investerer Footway i miljøprojekter sammen med Milkywire.

Milkywire forbinder donorer globalt med omhyggeligt reviderede civilsamfundsorganisationer, der arbejder på at løse de mest presserende miljøproblemer, som menneskeheden står over for.

Lad os lave bedre produkter sammen! Læs mere

Hjælp andre - kom med din feedback

TrustpilotVisaMastercardKlarnaPayPalBring
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-DK@footway.com - 80 32 33 33
Denmark