Rieker
Rieker
64574-00 Black
357 kr
(447 kr)
inkl. moms

Kundedata

Rieker opleves som normale i størrelsen ifølge 9180 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

50826-00

Rieker 64574-00 Black


Rieker er en tysk skovirksomhed, der har haft stor succes på markedet takket være deres alsidige sko. Rieker 64574-00 Black er en populær sandal lavet af ægte læder. Med subtile og elegante detaljer i form af metalknapper rundt om skoen, får sandalen det ekstra, der mangler. Rieker er kendt for sin komfort og disse sandaler er ingen undtagelse. For de, der søger ergonomiske og komfortable sandaler i et stilfuldt og klassisk design, er disse sko et godt valg. Med en hæl på omkring tre centimeter får du en komfortabel fodseng, som dine fødder hviler behageligt på.

Ergonomiske sandaler for den stilbevidste


Disse Rieker sandaler er et must for dem, der prioriterer komfort, design og kvalitet. Med et ydre materiale af ægte læder og en polstret og ergonomisk korrekt fodseng er skoene ikke kun smukke - de er også af topkvalitet. Den lille forhøjning bagerst gør sandalerne mere behagelige at gå i, og mange købere mener, at de kan bruge sandalerne hele dagen uden at blive trætte i hverken ryg eller fødder. Selv sandaler som disse kan du nemt pleje med normalt skoplejeprodukt til læder.

Skønne sandaler til sommeren


Lædersandaler er utroligt elegante og klassiske. Du kan nemt matche disse Rieker-sandaler med alt fra en fancy sommerkjole til et par jeans. Da sandalerne giver den perfekte komfort, kan du med fordel tage dem med på rejsen, hvor du kan gå langt uden at blive træt. For dem, der vil sammensætte et afslappet men stadig trendy outfit, kan man prøve at matche Rieker-sandalerne med en simpel base såsom jeans og en hvid top. Til sidst kan du sætte prikken over i'et med farverige accessories.

Sandaler som holder længe


Hvis du passer på dine Rieker sandaler, og giver dem den rigtige pleje, kan du bruge dem i mange år fremover. Da sandalerne er lavet af ægte læder, kan du sagtens bruge læderplejeprodukter. Selv når skoene er helt nye, kan det være godt at imprægnere sandalerne, så de bedre modstår fugt. Efter du har imprægneret dem, er det en god idé at lade sandaler stå og tørre på et stykke papir. Disse sandaler kræver i øvrigt ikke meget mere pleje end en omgang imprægnering. Får du pletter på dem, kan du prøve at tørre sandalerne med en fugtig klud.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

L
LonWin
Derya, Footway

Hej Lone,

Tak for du deler din oplevelse med os og andre Footway kunder! Dejligt, at du er tilfreds med dine nye sandaler samt leveringen :smiley:

Vi håber, at du slår vejen forbi os inden længe igen.

Derya fra Footway

0
C
Charlotte Tholstrup-Nielsen
M
Merete
Vis tidligere kommentarer
H
Helle

Jeg vil gerne købe disse sanddaler, som jeg tidligere har haft, men har i ikke flere i størrelse 37?? Mvh Helle

1
Show more posts

28758 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK