Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 03:33:44
Timberland
Timberland
6In Prem Wheat
847 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

47123-00

Timberland 6In Prem Wheat


Timberland 6In Prem Wheat er den gyldenfarvede støvle, som ånder af storbyliv og betagende natur på samme tid. Succeshistorien begyndte i Boston i 1918, da grundlæggeren Nathan Swartz besluttede sig for at producere sko. Det var først langt senere, i begyndelsen af 1970'erne, da den klassiske nubuckstøvle Timberland kom til, at den blev en stor succes. Popidoler og hip hop kunstnere, modeikoner og almindelige dødelige - alle ønskede at blive set i de gullige støvler, og de dukkede op i en lang række musikvideoer og modeshows efter 70'erne. Selv i mange berømte tv-serier såsom The Fresh Prince of Bel-Air og Seinfeld har den stilfulde boot optrådt på nogen af hovedpersonernes fødder. Navnet Timberland har nærmest ætset sig ind i hovederne på alle verden over, og modellen Timberland 6In Prem Wheat står til rådighed for både små og lidt større, moderigtige fødder.

Vandtætte og stabile på dine fødder


At humøret påvirkes af, om man holder sine fødder tørre og varme er ingen nyhed, og det gælder både for børn og voksne. I et par Timberland 6In Prem Wheat, har du alle muligheder for at holde humøret højt. Det gyldenbrune nubucklæder, kombineret med en robust gummisål, holder fugten ude og varmen inde. Den ergonomisk korrekte form på støvlen gør, at de passer stort set alle typer af fødder, og lden æderdækkede polstring omkring anklen maksimerer både komfort og stabilitet.

De sejeste i byen og de sejeste i familieteltet


Dine Timberland 6In Prem Wheat gør, at du aldrig behøver at tænke over, om du er rigtigt klædt på. Og med "rigtigt" mener vi både praktisk og moderigtigt! Er det ikke bare fantastisk? Du kan matche disse stilfulde ruskindslignende støvler med næsten alt - jeans, shorts, t-shirt eller jakke - og altid være sikker på, at de er prikken over i'et i dit outfit. Tag på camping i dem, eller gå rundt i byen i dem - uanset hvad, så signalerer de, at du har styr på, hvad der er bedst.

Hvordan du tager dig af dine støvler?
Timberland 6In Prem Wheat har en meget blød overflade, der ligner ruskind. Materialet kaldes nubuck. Nubuck er en særlig form for behandlet læder, der kræver en vis omhu for at holde det lækkert. Behandl læderet med imprægnering til nubuck eller ruskind, og din støvle får ekstra beskyttelse mod snavs og fugt. Efter du har brugt dem i et stykke tid, kan det være nødvendigt at give skoene fedt eller voks, så de får forlænget deres levetid.

Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30382 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×