Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 05:41:25
Timberland
Timberland
6in Premium Boot Black
1 347 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Timberland 6in Premium Boot Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Snørebånd

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

47110-00

Timberland 6in Premium Boot Black


Når man hører ordet Timberland, er det ofte netop denne bootmodel, som man tænker på, men i en ny udgave. Timberland 6in Premium Boot Black er skogigantens mest klassiske boot, men den sorte farve føles ny. De helt sorte Timberland-boots er utroligt trendy og meget praktiske. Disse boots er nemlig lavet af et ægte læder og har en kraftig gummisål. Om efteråret og i vinteren, når vejret er køligt og underlaget glat, er disse boots virkelig et must. Timberland 6in kan købes både til mænd og kvinder, og det stilfulde design gør modellen ekstremt let at kombinere med andre stile.

Ultimativ pasform og gedigne materialer


Timberland er et mærke, der i første omgang fokuserede på arbejdsstøvler. Selvom designet i dag er mere moderne, er det den samme høje kvalitet, funktionalitet og pasform, der præger produktionen. Timberland 6in er vandafvisende og er udstyret med en fantastisk sål. Ideen er, at du skal kunne bruge dine Timberland-boots hele dagen, uden at få trætte fødder. Du kan også tilføje en ekstra sål for mere komfort og dermed også forfine pasformen. Modellen er robust og holder varmen meget godt, men uden at den føles for indelukket. Materialet er ægte læder og er behandlet, så det kan modstå vand.

Til alle lejligheder


Denne utroligt stilfulde og elegante boot kan benyttes det meste af året, bortset fra om sommeren. Det sorte og tidløse design kan nemt kombineres med farverigt tøj, eller du kan satse på et helt sort outfit. Det kan være flot at skabe en kontrast til den kraftige boot via noget mere feminint, såsom en forårslignende og mønstret kjole. Selv et par slidte jeans, en T-shirt og en bomberjakke kan være virkelig flotte sammen med dine Timberland 6in. Eftersom de er lavet af ægte læder, vil de med tiden få mærker og ridser. Dette er noget, der giver karakter og personlighed.

Pas på dit fodtøj


Timberland 6in er lavet af et læder, der kaldes for nubuck. Det er et blødt, men samtidig kraftigt læder, som du bedst behandler med en passende imprægnering. Det giver støvlerne en ekstra beskyttelse, hvilket forlænger levetiden. Hvis der kommer pletter på materialet, kan du prøve at fjerne dem ved forsigtigt at børste pletten væk med en blød gummibørste. Imprægnering bør ske på et relativt tidligt tidspunkt, da læderstøvler, som ikke er imprægnerede, nemmere tiltrækker snavs og vand, som senere hen bliver vanskeligt at fjerne.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

28485 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×