Timberland
Timberland - 6in Premium Rust
Timberland - 6in Premium Rust
Timberland - 6in Premium Rust
3D

Brugerbilleder

Timberland
6in Premium Rust
889 kr
(1 347 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

06074-01

Timberland 6in Premium RustMed et par Timberland 6in Premium Rust kan du altid klæde dig praktisk, stilfuldt og funktionelt. Disse trendy støvler er nu tilgængelige i mange forskellige farver, men det brune læder er virkelig tidløst og klassisk. Støvlerne har mange smarte funktioner, der er designet efter det nordiske klima.

Vand og mudder - intet problem!Timberland 6in Premium Rust er fremstillet af et stift og slidstærkt læder i en lys farve. Læderet er blevet behandlet for at være vand- og smudsafvisende. Disse støvler er meget velegnede til både efteråret og vinteren, hvor jorden ofte er våd og glat. Den ydre sål er tydeligt mønstret, hvilket giver dig et godt greb om underlaget.

Friluftsklæder eller festtøj?For dig, der leder efter et par behagelige sko, som kan bruges hele året og uanset anledning, er et par Timberland 6in Premium Rust et fremragende valg. Støvlernes smarte features og funktioner gør dem nyttige uanset vejret, og det trendy udseende gør dem ideelle til både hverdag og fest.

Børste og sprayFor at læderet på dine Timberland 6in Premium Rust forbliver pænt og ældes med stil, er det vigtigt at imprægnere støvlerne. Start med at børste snavs og støv af, for så at imprægnere dem med en speciel spray.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28803 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×