Timberland
Timberland - 6IN Premium Wheat Nubuck
Timberland
6IN Premium Wheat Nubuck
647 kr
Størrelseguide
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Timberland 6IN Premium Wheat Nubuck

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Beige

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

14 cm

Skaftvidde:

16 cm

Varenummer:

06074-00

Timberland 6IN Premium Wheat Nubuck


Timberland 6IN Premium Wheat Nubuck er uden tvivl den mest ikoniske boot fra Timberland. Denne flotte og gullige boot er fremstillet af et ægte nubucklæder, som er et meget holdbart og eksklusivt læder, der minder om ruskind. Disse boots har en dekorativ og praktisk snøring foran.

Nubuck og gummi


Timberland bliver båret af alle mulige mennesker, lige fra os "almindelige" til store berømtheder såsom Kanye West. Timberland 6IN Premium Wheat Nubuck er et must for dig, der søger en kvalitetssko i et flot design. Bootsene har foruden det gule nubucklæder, en grov gummisål samt en polstret ramme omkring åbningen.

Fra morgen til aften


Timberland 6IN er en klassisk støvle med et tidløst look, som du kan bruge til næsten alt. Går du efter et afslappet, men trendy outfit, kan du bære støvlerne sammen med jeans, en hvid T-shirt og en mønstret skjorte. Afslut ved at sætte prikken over i'et med en sej læderjakke.

Sko har brug for kærlighed


Hvis du er god ved dine Timberland-boots, vil de også være gode ved dig. Hold dem rene ved hjælp af en blød skobørste. Du kan også imprægnere dine Timberland 6IN, når de er nye, da de så bedre kan tåle vand og snavs.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30413 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×