Duffy
Duffy - 73-04746 Black
Duffy - 73-04746 Black
Duffy - 73-04746 Black
3D
Duffy
73-04746 Black
269 kr
(337 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varenummer:

57511-00

Duffy 73-04746 BlackEn utrolig fin og stilfuld sort/grå sneaker fra Duffy til både piger og kvinder. En fremragende og alsidig sko der passer til en tur i skoven eller til fest. En perfekt mulighed for dem, der ønsker en funktionel og behagelig sneaker.

Skoproducenten DuffyDuffy er en relativ ny sko producent, som er blevet virkelig populær i løbet af de seneste år. Du finder produkter fra Duffy hos butikker over hele Skandinavien og hos en række onlinebutikker. De sælger sneakers, trendy gummistøvler, pumps eller vintersko i mange forskellige materialer og designs.

En let og behagelig skoMange kvinder og piger må gå på kompromis mellem elegante eller komfortable sko. Med denne sko fra Duffy får du begge ting. Skoen er lavet af syntetiske materialer og sålen er lavet af støddæmpende og slidstærkt kvalitets gummi, som giver foden en god beskyttelse. Skoen er udstyret med både snørebånd og lynlås, hvilket gør den utrolig nem at få af og på.

Sådan holder du dine sko reneDa skoene er lavet af syntetiske materialer, skal de ikke imprægneres. Når de bliver beskidte kan du blot tørre dem af med en våd klud. Disse sko kræver ikke meget vedligeholdelse.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27643 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×