Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 00:52:37
Rieker
Rieker - 73490-00 Schwarz
Rieker
73490-00 Schwarz
597 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Rieker 73490-00 Schwarz

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Syntetisk

Varenummer:

52188-00

Rieker 73490-00 Schwarz


Disse elegante sko kommer fra det tyske selskab Rieker. De er kendt for deres komfortable og smukke lædersko. Denne særlige skomodel bruger både ægte læder og imiteret læder for at give skoene et unikt look.

Lædersko med et twist


Ønsker du et par lædersko, der skiller sig ud, er disse en god mulighed. Læderet har et unikt mønster, der giver skoene et mere råt udseende. På den ene side finder du en lynlås der gør det nemt at få dine sko på. På den anden side er der en halv lynlås, der giver en anderledes og dekorativ detalje.

Støvler til byture og dagligdag < h2>
Har du en rå stil, er disse sko for dig. Det sorte og stilige læder i kombination med det mønstrede læder på bagsiden, gør at skoene føles helt unikke. De har også en lav hæl, der vil give dig højde, når du har skoen på

Tips til at pleje dine sko


Den forreste del af skoen er lavet af ægte læder og har brug for lidt pleje til tider. Brug skoplejemidler der kun er til læder til skoens front, men ikke til det mønstrede læder. Her er det tilstrækkeligt at bruge en fugtig klud.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30732 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×