Duffy
Duffy
75-15011 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Lynlås

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi, Syntetisk

Varenummer:

51797-00

Duffy 75-15011 Black


Vinterstøvlernes vinterstøvle i en egen fortolkning af Duffy. For dig, der ikke kan lide det kolde vejr er dette som at flytte fødderne til et pelstæppe i Middelhavstemperaturer, og du kan derfor glæde dig til, at ikke skulle fryse om fødderne igen om vinteren.

Robust gummisål, der beskytter dine fødder


Den største fordel ved disse vinterstøvler er sålen af gummi. Eftersom den er så høj og robust indfanger den det meste af sne, slud og anden fugt, og dine fødder forbliver dermed tørre, selv i det kedeligste vejr. Tørre fødder betyder oftest varme fødder, og her hjælper også ruskindet og foringen af pelsimitation.

Sko til udendørs liv, selv om vinteren


Disse er sko til dig, der ønsker at have varme fødder, selv i den koldeste vintertid. Brug dem til friluftsdage, bidende vintergåture eller hvorfor ikke til julemarkeder og andre hyggelige sammenkomster.

Beskyt dine sko, så beskytter de dig


For at skoene skal få de allerbedste betingelser for at beskytte dine fødder godt, anbefaler vi, at du tager dig af dem med enkle midler. Imprægner dem først og fremmest inden første brug, og gerne nogle gange pr. sæson. Tør saltstriber og andet snavs væk med en fugtig klud, og brug egnet læderfedt til ruskind.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30.570 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×