Duffy
Duffy - 75-28857 Black
Duffy - 75-28857 Black
Duffy - 75-28857 Black
3D
Duffy
75-28857 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

49098-00

Duffy 75-28857 BlackDisse sandaler er fra Duffy som er kendte for deres elegante og stilfulde sko, og disse sandaler er ingen undtagelse. Skoene minder om et par af lave gladiatorsandaler. Dejlige at bruge i de varme forårs- og sommerdage!

Flotte og sommerlige sandalerSkoene har flere remme af syntetisk læder. I midten finder du også en flettet rem der bidrager til det trendy og sommerlige look. På bagsiden af skoen er en lynlås. Dette gør det nemmere for dig at tage dine sandaler af og på.

Et friskt og sommerligt lookMed disse fine sandaler kan du nemt skabe et sommerligt outfit. Bær dem med et par shorts, en smuk nederdel eller en pæn kjole. De prisbillige sandaler i sort passer til alle outfits. Desuden er de behagelige at gå i, når det er varmt udenfor.

Råd til pleje af sandalerDisse sandaler er lavet af syntetisk læder - brug med andre ord ikke skoplejemidler til almindelige lædersko. Hvis du ønsker at rengøre sandalerne, bør du bruge en klud og lunkent vand. Får du pletter eller lignende, kan du blande vandet op med en mild sæbe.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30005 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×