Sixtyseven
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
Sixtyseven - 76461 Nange Oleato Black
3D
Sixtyseven
76461 Nange Oleato Black
635 kr
(847 kr)
Loading...
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

8 cm

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

47422-00

Sixtyseven 76461 Nange Oleato Black


Få sko er lige så klassiske som disse stilfulde støvler fra Sixtyseven. Virksomheden har en specialitet, som er at fremstille smarte lædersko til kvinder. Det spanske firma fra Alicante hævder at være blevet inspireret af stærke personligheder, og man ønsker at skille sig ud på en både pæn og modig måde. Med Nange Oleato i sort læder løfter du med det samme dit outfit. Skoene har en hæl på otte centimeter. Hælen og sålen er holdbare og har et riflet design. Det giver dig et godt greb på vejen, selv når det er en smule glat og vådt udenfor. Skoene har to lynlåse, henholdsvis en dekorativ og en almindelig. Vi anbefaler, at du kun bruger den almindelige lynlås, så pyntelynlåsen forbliver pæn og flot. Med Nange Oleato fra Sixtyseven får du en stilfuld sko, der passer til både festlige og hverdagssituationer.

Materialer af en høj kvalitet


Støvletterne fra Sixtyseven er lavet af to store læderstykker, der er opdelt af de to lynlåse. Det giver skoene et pænt og meget rent look. Læderet er af en høj kvalitet og kan nemt plejes via de almindelige skoplejemidler. Læs mere om dette nedenfor. Selv om de har en forholdsvis høj hæl, føles de behagelige at gå i. Sålen er lavet af gummi, for på den måde får du et godt greb, hvor end du går.

Stilfuld og flot til festen


Selvom disse sko er gode til hverdagsbrug, passer de endnu bedre til de festlige øjeblikke i livet. Hvis du skal ud med dine venner, er disse sko fra Sixtyseven lige det, du søger. De stilfulde sorte sko med høje hæle kan kombineres med mange forskellige stilarter. Hvad enten du er til stilfulde jeans eller en stram kjole, vil dit tøj passe godt sammen med disse flotte støvletter. Kombinér gerne skoene med mørke farver og et flot og farverigt tilbehør, så du opnår et flot outfit.

Tag hånd om dine sko, for så holder de længere


Sixtyseven 76461 Nange Oleato Black er lædersko, og dette materielle har behov for pleje, så det kan holde sig pænt i længere tid. Heldigvis er der mange gode læderplejeprodukter at vælge imellem på dagens marked. Brug for eksempel skosværte for at beskytte skoene og sørg for, at læderet holder sig blødt og fint. En almindelig skobørste er udemærket til at fjerne snavs og skabe en fin blank overflade. Du kan imprægnere skoene med en spray, så du giver dine støvletter en beskyttelse mod fugt og snavs.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

E
Ellen

Hvilket for er der i støvlen 76461 Nange Oleato Black?

 · Svar · 
Caroline, Footway

Hejsan Ellen
Dem her skoene er ikke foret det er bare laeder inni dem

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30343 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×