Rieker
Rieker - 79604-36 Wine
Rieker
79604-36 Wine
697 kr
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Rieker 79604-36 Wine

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Rød

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

3

Skafthøjde :

19,5

Varenummer:

48609-00

Rieker 79604-36 Wine


Rieker har gjort stor succes på det svenske marked, takket være sine prisoverkommelige og originale sko. Dette er et par ud af flere elegante sko fra firmaet, der kombinerer dristige farver og unikt design. Den høje støvle har en flot, bordeaux farve og en overdel helt i gråt.

Kunstlæder, uld og EVA-gummi


Disse sko er lavet af et fint syntetisk læder. Det giver skoene den oprindelige farve. Sålen er 3,2 cm høj og lavet af EVA-gummi. Disse sko har både en traditionel snøring og en lynlås i siden. Indersiden og overdelen er lavet af fåreuld.

Kombiner skoene med mørke farver


Disse sko får en hel del opmærksomhed og det er let at se hvorfor. Designet er unikt og originalt. Den røde farve er modig og skiller sig ud på en god måde. Kombiner med et par stramme jeans eller flotte bukser i mørke farver.

Plejeråd for syntetisk læder


Syntetisk læder behøver ikke plejes på samme måde som naturligt læder. Det er nok at tørre dette materiale, når det bliver snavset eller mudret. Brug ikke imprægneringsmidler eller spray på syntetisk læder, da det har en skadelig effekt.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30339 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×