Rieker
Rieker
79621-00 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås

Varenummer:

48608-00

Rieker 79621-00 BlackDet tyske firma Rieker er meget populær i Danmark. Det er ikke særligt overraskende i betragtning af deres evne til at skabe moderigtige sko med behagelig pasform og derudover til rigtig gode priser. Rieker 79621-00 Black er en smuk efterårsstøvle i stilfuldt og praktisk design.

Et smidigt designRieker 79621-00 Black er lavet af syntetisk materiale, der føles let og behageligt på foden. Støvlen har et relativt højt skaft med en dekorativ snøring. Du kan hurtigt tage skoene på, fordi de er forsynet med en lynlås på indersiden af støvlen. Den øverste kant har en stilfuld og komfortabel rib.

Støvler til efterår og vinterRieker 79621-00 Black er en meget behagelig støvle til foråret og efteråret, når vejret er køligt, men ikke alt for koldt. Det tidløse udseendet gør dem nyttige og lette at kombinere både med kjoler og bukser.

Pleje af syntetiske støvlerSyntetisk materiale har brug for en anden form for pleje end almindelige lædersstøvler. Det vigtigste er at passe på skoene udenfor. Sørg for at undgå for meget vand og mudder. Er støvlerne alligevel blevet beskidte, kan du børste dem med en skobørste eller pudse dem lidt med en fugtig klud.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30786 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×