Timberland
Timberland - 8328R Teddy Fleece 6 inch Brown
Timberland - 8328R Teddy Fleece 6 inch Brown
Timberland - 8328R Teddy Fleece 6 inch Brown
3D
Timberland
8328R Teddy Fleece 6 inch Brown
1 047 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

24537-00

Timberland 8328R Teddy Fleece 6 inch Brown


Her har du en rigtig klassiker - blot i et nyt format. Timberland 8328R Teddy Fleece 6 inch Brown er en rigtig lækker efterårs- og vinterstøvle, som rummer et dejligt og varmt for. Er du typen, der elsker støvler, der kombinerer funktionalitet, kvalitet og design, har du givetvis fundet det par, der rammer lige ned i din personlige smag. Teddy Fleece har en inderside af blødt, varmt fleece, mens læsten er længere på disse støvler end på Timberlands klassiske støvle. Den højere støvle holder på varmen, selv lidt op på læggen. Som altid er disse Timberland-støvler udstyret med en kraftig og mønstret ydersål i et holdbart gummi.

Brug dine Timberland-støvler i vejr og vind


Hold dig varm og behagelig, selv på efterårets og vinterens køligste dage. Vi kender alle følelsen af at gå rundt med halvfrosne tæer, der trækker os ind mod varmen i stedet for ud mod de smukke naturscenarier. Timberland Teddy Fleece er imidlertid en støvle af høj kvalitet, og du kan nemt bruge støvlerne, selvom det øser ned. Ved koldere temperaturer kan du blot tage uldsokker på eller eventuelt ilægge en ekstra indersål, så du højner komforten, pasformen og øger varmen. Timberland Teddy Fleece er fremstillet af ægte læder og fås i en flot og mørkere brun farve. Den bløde fleece i foret føles omfavnende på fødderne og giver dig en god varme, som derefter spredes i resten af kroppen.

Superkomfortable støvler af højeste kvalitet


Timberland er et internationalt anerkendt mærke, og et par Teddy Fleece passer perfekt til et par slidte jeans, en hip T-shirt og en læderjakke, men er også velegnet til en smartere festkjole. De robuste støvler virker som en flot kontrast til det noget blødere og mere feminine, såsom kjoler eller nederdele. Eftersom disse Timberland-støvler er varmforet med fleece, passer de bedst til efterårs- og vintermånederne.

Plejeråd til læderstøvler


At købe et par nye Timberland Teddy Fleece støvler er en ret god investering. Dine støvler vil nemlig kunne holde sig pæne og komfortable i mange år, hvis du blot passer dem ordentligt. Eftersom disse støvler er lavet af nubucklæder, bør du gøre brug af passende skoplejeprodukter til at imprægnere støvlerne. Imprægneringen resulterer i, at dine støvler ikke tiltrækker snavs og vand, og at de bliver mere modstandsdygtige. Hvis du skulle få en plet på støvlerne, og det kan nok ikke helt undgås, kan du prøve at fjerne den ved forsigtigt ved at børste med en blød skobørste. For at selve indersiden af skoen skal holde sin kvalitet, er det en god idé altid at bruge et skohorn, ellers risikerer du, at hælen bliver ødelagt.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×