Duffy
Duffy
85-23123 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

8 cm

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

49096-00

Duffy 85-23123 BlackNogle gange er det virkelig sjovt at pynte sig lidt ekstra. Med et par Duffy 85-23123 Black i den stilfulde kilehælsmodel, kan du hurtigt forvandle almindeligt dagligdagstøj til noget mere festligt. Disse stilfulde højhælede sko er en åben model med fine detaljer. Skoene er ideelle at bruge, når vejret er lidt varmere, for eksempel om foråret og sommeren.

Hæle med fordeleNogle mennesker kan ikke lide at gå i hæle, fordi det kan føle sig lidt ubekvemt eller ukendt. Med et par Duffy 85-23123 Black vil du helt sikkert få en helt ny oplevelse. Den store kile giver dig maksimal støtte, og den er meget let at gå på. Skoene er lavet af sort kunststof, der ligner ruskind. Lækre detaljer såsom bælter og åben tå fuldender skoen!

Velklædt til hverdagForvandel dit gamle kedelige hverdagstøj til et virkeligt festligt outfit med Duffy 85-23123 Black! Skoenes hæle gør straks de sædvanlige jeans og t-shirts meget mere festlige. Sammen med dine foretrukne accessories, for eksempel øreringe og halskæder, er du klar til festen.

Flotte sko hvert årSørg for at holde dine syntetiske sko i en flot stand så længe som muligt ved at tage dig godt af dem. Du kan bruge en almindelig skobørste til at fjerne snavs og støv. Rengøringsshampoo til syntetiske sko er effektivt, hvis du har fået en besværlig plet.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30793 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×