Duffy
Duffy
86-15002 Black

Skoen er desværre udsolgt

  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Hælhøjde:

3 cm

Skafthøjde :

13 cm

Varemærke:

Varenummer:

51795-00

Duffy 86-15002 BlackDuffy er et velkendt brand, der fremstiller elegante sko til modebevidste kvinder. Duffy 86-15002 Black er en stilfuld sko i Jodhpur model. Tåen er rund med et dekorativt mønster. Skoen er lavet af syntetisk læder, der giver dig en behagelig pasform.

Stilede boots til kvinderDisse sko er lavet af stilfuldt kunstlæder og har mange fine detaljer. Kunstlæder er lige så pæn som sædvanligt læder, men det behøver ikke at blive behandlet på samme måde. På begge sider af skoene, er der elastikker. Disse gør det nemt for dig at tage skoene på og af. Skoenes ydersål er robust og har et riflet mønster. Det er tydeligt, at det svenske firma Duffy har et godt øje for det skandinaviske vejr!

Forkæl dig selv i hverdagenMed et par Duffy-sko, har du alt, hvad du behøver for at skabe et stilfuldt look. De smukke sko kan bruges hele året rundt, undtagen når det er allerkoldeste. Match dem med et flot par stramme jeans eller en smuk kjole når vejret tillader det.

Sådan vedligeholdes kunstlæderSyntetisk læder bør ikke behandles på samme måde som almindelig læder. Undgå alle former for skoplejeprodukter til læder, og brug i stedet et håndklæde og varmt vand for at tage dig godt af skoene.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×