Duffy
Duffy - 87-00801 Black
Duffy - 87-00801 Black
Duffy - 87-00801 Black
3D
Duffy
87-00801 Black
269 kr
(337 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Lynlås, Spænde

Varenummer:

51777-00

Duffy 87-00801 Black


Duffy 87-00801 Black er en smuk efterårs- og vinterboot af imiteret læder. Den er rocket og har smukke detaljer såsom sølvspænder og spændende sømme. Denne Duffy efterårsboot fås i mindre størrelser, hvorfor den er et ideelt valg til børn, men også til dig, der har mindre fødder.

Flotte boots med fleece


Duffy-boots har ikke nogen varmere foring, kun en tynd fleeceforing. Det gør skoene til de perfekte efterårsboots. Ved koldere vejr kan du altid tage en ulden sok på eller ilægge en ekstra sål. Denne boot er noget smal i pasformen, hvilket kan være godt at vide, inden du tager det endelige valg.

Klassiske efterårsboots


Her har du et par dejlige boots, der passer til enhver påklædning. Uanset om du (eller børnene) er iført et par jeans, en kjole eller nederdel, bliver disse Duffy efterårsboots en flot kontrast. Det robuste design med rockelementer fungerer perfekt til både hverdag og fest.

Tips til vedligeholdelse af imiteret læder


Sko, som er lavet af syntetiske materialer og imiteret læder, er ret almindelige. Der er masser af gode skoplejeprodukter til denne slags materialer, og de minder om dem, du bruger til almindelige lædersko. Når skoene er nye, kan det være en god idé at imprægnere dem.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

27643 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×