Duffy
Duffy - 90-11003 Black
Duffy
90-11003 Black
247 kr
Størrelse
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Duffy 90-11003 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

22

Varenummer:

22374-00

Duffy 90-11003 Black


Duffy har i mange år fremstillet flotte og prisværdige sko. Med Duffy 90-11003 Black har de lanceret en flot støvle med mange smarte detaljer. Perfekt til dig, der ønsker både trendy og anvendelige støvler.

Vandtætte støvler med remme


Disse støvler er lavet af gummi og har to remme. Med disse remme kan du tilpasse skoen og sørge for, at den sidder lidt strammere. Selv sålen er lavet af gummi, og den har et ribbet mønster, der giver dig et godt greb ved glat føre på vejen.

Perfekte til regnvejr


Disse sorte støvler kan du sagtens bruge både til regntøj og almindelige jeans og bukser. De to remme giver støvlerne et mere smart look i forhold til almindelige støvler. Støvlerne er designet til kvinder og har en normal pasform.

Tag hånd om støvlerne


Det er altid godt at vaske støvlerne rene, når de er blevet brugt i regnvejr eller mudret vejr. Skyl snavs og lignende af med varmt vand og tør derefter rent med et håndklæde eller lignende. Lad dem derefter tørre ved stuetemperatur. Undgå radiatorer og direkte sollys, da varmen kan gøre gummiet sprødt. Varmen kan endvidere ændre gummiets form.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×