Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 00:10:29
Duffy
Duffy
90-11004 Black
279 kr
(387 kr)
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farv:

Grå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

22375-00

Duffy 90-11004 Black


Her har du en fantastisk helårsstøvle fra Duffy! Duffy 90-11004 Black er en stilfuld og praktisk gummistøvle, som med en ekstra ulden sok kan bruges hele året. Støvlerne er helt vandtætte og har flotte detaljer såsom snøring. Gummistøvlen har et mellemhøjt skaft, som er rigtig flot med mange forskellige outfits.

Holdbart gummi


Hvis du har et par støvler fra Duffy i sort, gør det ikke noget, at regnen øser ned udenfor. Det holdbare gummi vil holde dine fødder tørre hele dagen lang. Indvendigt i støvlen finder du en flot, mønstret foring, der giver en behagelig pasform. Selve sålan giver stødabsorbering, så du kan have støvlerne på hele dagen.

Pæne med jeans


Disse støvler ser yderst elegante ud med både jeans og andet tøj. Når regnen vælter ned, er det rart at have bukser på, og med et par lange uldne sokker blive strømpekanten en flot detalje sammen med støvlerne. Med en ekstra sål og varme sokker kan du nemt gøre støvlerne varmere og bære dem hele året.

Vedligehold skoenes inderste


Duffy-støvlerne er fremstillet af holdbart gummi og behøver derfor ikke en masse pleje. Du kan nemt rengøre støvlerne, hvis de bliver snavsede, ved at vaske dem under vandhanen. For at holde støvlerne rene indeni er det en god idé at lufte dem.
Vis mere.

Kommentar

Undskyld stavefejl, var lidt for hurtig..

Svar
Johanna , Footway

Hej Bente,

Har du köpt skoen hos os? har du det, får du senda en mail til os på: os@footway.dk

Købte etpar efteråret og allerede ubrugelige. Der trak vand ind efter korttid og de knækkede. Desværre har jeg ikkekviteringen… øv. Det er. Aldrig sket før, plejer at slide min støvler ned.

Svar

Støvlerne er mega rare at have på (bløde - også foroven i kanten) og passer mig fint, selvom jeg har lidt smalle ankler, men muskler på læggene. Jeg er dog ved at bestille mit andet par indenfor 2 år, fordi de ligesom så mange andre gummistøvler går i stykker på siden af forfoden, hvor de ‘knækker’ når man går.
(Str 38 er 21½ cm høje fra gulv til toppen af skaftet. Omkreds i toppen af skaftet er ca. 33 cm)

Svar
Viktor, Footway

Tak for din Review

Jeg bruger normalt 38, købte den hjem i 38 og de er små i størrelsen, og er ikke passende til folk med høj vrist.

Svar

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor høje de er, og diameteren er på skaftet. Jeg har nemlig meget kraftige lægge, så det er ikke hvad som helst jeg kan gå med.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30951 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×