Duffy
Duffy - 90-11004 Red
Duffy - 90-11004 Red
Duffy - 90-11004 Red
3D
Duffy
90-11004 Red
270 kr
(387 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Pink, Rød

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

22375-01

Duffy 90-11004 Red


Virksomheden Duffy er gode til at lave sko med et fint twist. Disse støvler skiller sig ud fra mængden med den fine farve og en traditionel snøring på forsiden. Det betyder, at du kan stramme støvlerne til, hvilket altid er godt, når det regner.

Flotte støvler med solide såler


Støvler behøver ikke altid at se kedelige ud. Disse støvler fra Duffy har et farverigt look og snøringen gør, at de skiller sig endnu mere ud fra mængden. Støvlerne har en kraftig gummisål med et riflet og groft mønster. Det giver dig et godt greb, selv når du går i mudder eller på glatte og våde veje.

Se fin ud, selv når det regner


Med disse flotte støvler kan du skabe et trendy outfit, selv når det er regnvejr udenfor. Den røde farve er velegnet til mange typer af tøj og tiltrækker øjeblikkelig opmærksomhed. Støvlerne er naturligvis vandtætte og du kan stramme dem med snørebåndene, så de sidder tæt mod benet.

Tips om pleje af støvler


Vask støvlerne med lunkent vand, når de bliver snavsede. Lad dem derefter tørre ved stuetemperatur, helst i mørke. Undgå varme, da det får gummiet til at ændre sin form.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28633 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×