Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 08:05:54
Duffy
Duffy - 90-11004 Red
Duffy
90-11004 Red
287 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Duffy 90-11004 Red

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farver:

Rød

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

22375-01

Duffy 90-11004 Red


Virksomheden Duffy er gode til at lave sko med et fint twist. Disse støvler skiller sig ud fra mængden med den fine farve og en traditionel snøring på forsiden. Det betyder, at du kan stramme støvlerne til, hvilket altid er godt, når det regner.

Flotte støvler med solide såler


Støvler behøver ikke altid at se kedelige ud. Disse støvler fra Duffy har et farverigt look og snøringen gør, at de skiller sig endnu mere ud fra mængden. Støvlerne har en kraftig gummisål med et riflet og groft mønster. Det giver dig et godt greb, selv når du går i mudder eller på glatte og våde veje.

Se fin ud, selv når det regner


Med disse flotte støvler kan du skabe et trendy outfit, selv når det er regnvejr udenfor. Den røde farve er velegnet til mange typer af tøj og tiltrækker øjeblikkelig opmærksomhed. Støvlerne er naturligvis vandtætte og du kan stramme dem med snørebåndene, så de sidder tæt mod benet.

Tips om pleje af støvler


Vask støvlerne med lunkent vand, når de bliver snavsede. Lad dem derefter tørre ved stuetemperatur, helst i mørke. Undgå varme, da det får gummiet til at ændre sin form.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30429 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×