Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:33:35
Duffy
Duffy
90-33044 Black
287 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Skafthøjde :

34 cm

Skaftvidde:

39 cm

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

08394-00

Duffy 90-33044 Black


Et par smarte støvler er gode at have hjemme, da du altid kan føle dig både flot og komfortabel, selv når regnen vælter ned. Duffy er et velkendt mærke, der er kendt for sine varierede, trendy og mindst sagt prisoverkommelige skomodeller. Duffy 90-33044 Black er bestemt ingen undtagelse. Denne støvle har stilfulde men fremspringende deltaljer, som flotte spænder over foden og læggen. Inde i støvlen er en flot og mønstret foring, der giver støvlen en mere luksuriøs fornemmelse. Med en behagelig pasform og en kraftigt rillet ydersål, får du et godt greb selv på de glatteste underlag.

Vandtætte regnstøvler


Den vigtigste egenskab et par regnstøvler har, er selvfølgelig at modstå regn og vand. Duffy Black er fremstillet af et enkelt stykke gummi, hvilket gør støvlen helt vandtæt. Selve sålen er også lavet af kraftigt gummi og har en dyb mønsterstruktur, der giver dig optimalt greb. Støvlerne fås i flere størrelser og har en relativt rummelig pasform omkring læggen. Duffy er et nordisk skofirma, der har fuldt styr på vores skandinaviske klima og som ved, hvilke materialer der er nødvendige. Hvis du vil bruge dine støvler om efteråret og vinteren, når vejret ofte er koldt, kan du sagtens lægge en foret og varm ekstrasål i.

Gå en stille og rolig tur i skoven


Med et par Duffy Black støvler har du altid et sikkert skovalg, når regnen vælter ned udenfor. Selv i godt vejr kan det være rart med gummistøvler, for eksempel hvis du går tur i skoven. Takket være det tidløse og stilrene design passer disse støvler perfekt til hverdag. Kombiner dem gerne med stramme jeans, en længere frakke og flotte accessoires. Netop gummistøvler som disse er blevet utroligt populære og trendy inden for de seneste år. Og som man plejer at sige "der er ikke noget der hedder dårligt vejr ...".

Minimal skopleje


Noget af det bedste med et par regnstøvler fra Duffy er, at de kræver minimal skopleje. Eftersom hele støvlen er lavet af gummi er det nok, at du tørrer støvlerne af med en fugtig klud. Normalt bruger man støvler som Duffy 90-33044 Black i regnvejr, hvor jorden tit er mudret. Det betyder selvfølgelig, at støvlerne sandsynligvis vil blive beskidte og mudrede. Men ved at tørre eller skylle støvlerne af, bliver de som nye igen. For ekstra opfriskning kan du udskifte indersålen, hvis det bliver nødvendigt, da det giver støvlen en ny fornemmelse.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30786 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×